Jump to content

Kaliperleri boyattık...

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 245
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• Mücahit

21

• SWeeT6six6

68

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

burda sanayide kaliper boyası yok ısıya dayanıklı boya die bulduk 250 dereceye dayanan mat kırmızı var 600dereceye dayanan mat siyah ve gümüş var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burda sanayide kaliper boyası yok ısıya dayanıklı boya die bulduk 250 dereceye dayanan mat kırmızı var 600dereceye dayanan mat siyah ve gümüş var

abi her kaliper boyası ısıya dayanıklı değilmi? ben hiç araştırmadan bitane aldım hala sapsarı dolaşıyorum ortalıkta...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aldığın kaliper boyası diye geçiyorsa dayanıklıdır.Sanayide veya servislerde bazen normal boyada kullanıyorlar üzerine vernik atıp.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Aldığın kaliper boyası diye geçiyorsa dayanıklıdır.Sanayide veya servislerde bazen normal boyada kullanıyorlar üzerine vernik atıp.

kaliper boyasını bırak kaliper ne onu bilmio adamlar mecburen ısıya dayanıklı die aradık nasıl sanayiyse anlamadımki
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kaliper boyası diye özel bir boya üretildiğini sanmıyorum ben zaten, kafanıza göre takılıcaksınız....

hatta bitanesi abi istediğin rengi yapar veririm akrilik hiç bişe olmaz dedi :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aldığım yerde 650dereceye dayanıklı boya daha çoktu kalipere. Zaten ithal zannedersem. Geldiği ülkede yoğun istek varsa, adamlar üretiyordur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan ve Bülent abi içiin, benim arabadan :D :D

Çok dayanıklı bir malzeme olmasa da, güzel durdu sanki ;)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi güzel olmus gibi sanki.._yazısız halinden cok daha iyi durdugu kanısındayım ama O0_

o yazılar silinince bunu dene abi bide;

autol_mazdaspeed2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi güzel olmus gibi sanki.._yazısız halinden cok daha iyi durdugu kanısındayım ama O0_

o yazılar silinince bunu dene abi bide;

autol_mazdaspeed2.jpg

ben bundan istiorum da enes yok ille mazda yazdırıcam sana dio
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Mazdaspeed yazısı çok uzun olmazmı oaraya

boyutlarıyla oynanacak ve hafif dairesel yazılacak kalipere göre ben boyatarak yaptırmayı düşünüyorum bakalım usta ne diecek
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi daha ufak yazıyorsun yazıyı, yani enden mazda yazısından cok cok az daha uzun olabilir ama boydan daha ince oluyor_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...