Jump to content

Kaliperleri boyattık...

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 245
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• Mücahit

21

• SWeeT6six6

68

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Yaw nasıl beraber gidecez benim kafa basmadı yine Ankara ikimizin ortasında değilmi  :D

kaliper için gitmeyin burda da yapıolar: :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yaw nasıl beraber gidecez benim kafa basmadı yine Ankara ikimizin ortasında değilmi  :D

a noktasından hareket eden mazda3 saatte 149km b noktasından hareket eden mazda6.5 saatte 47 km yaparsa 3le 6.5 hangi noktada kaçıncı saatte buluşurlar :2funny::tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Enes'in kaliperleri gibi kaliteli işçilik çıkartan yer var mı ?

metas yapıyor

ben zaten ankarada servise girecegim için orada hallederin die düşünüodum belki dönüşte spoilerle birlikte metasta yapatırırım ama söktürüp yaptırın üstünde boyanmasın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ya da üstünde boyatırım derseniz, hiç yaptırmayın :D

Sanayide 20YTL'ye yarım saatte yaparız diyorlar öylesini.

üstünde boyatacagına sök lastiği kendin sık boyayı :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim jantları takarken usta aldı spreyi, Yaratan'a sığınıp girişti, kaliper, disk ne varsa tupusturuncu boyadı her birini 3'er dakikada. Açıkçası sonuç hiç de fena değil, bence çıkarmaya değmez kaliperleri...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi nedir bu kaliper boyamadaki kaliteli işçilik bi pazar gelin hepinizi boyuyim

seninkini kendinmi boyadın?? boyamakta işçilik die bişey yok sökmek bizi bozar o da doal olarak ustanın işi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim jantları takarken usta aldı spreyi, Yaratan'a sığınıp girişti, kaliper, disk ne varsa tupusturuncu boyadı her birini 3'er dakikada. Açıkçası sonuç hiç de fena değil, bence çıkarmaya değmez kaliperleri...

heh işte benimkini boyayan usta gzete kağıdı sarmıştı sadece okadaar büyütmeyin fazla gözünüzde hatta kaliperi çıkartmak istesede ben izin vermezdim zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seninkini kendinmi boyadın?? boyamakta işçilik die bişey yok sökmek bizi bozar o da doal olarak ustanın işi

abi tekeri sökemiyosan seni başka bi sınıfa sokarım :D tekerlek sökemeyenler sınıfı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi tekeri sökemiyosan seni başka bi sınıfa sokarım :D tekerlek sökemeyenler sınıfı :D

ben kaliper sökemeyen sınıfına giriyorum ahmet
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...