Jump to content

Kaliperleri boyattık...

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 245
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• Mücahit

21

• SWeeT6six6

68

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yıkanınca ortaya çıkmış.. Güle güle kullan Enes.. Ama ben hala sarı diyorum 8:)

Ben de galatasarylı olsaydım kesin sarı yapardım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol Helin tekrar. Evet sarıyı beğenmemiştim gördüğüm resimlerde ama daha güzel olurmuş. Bu kadar dikkat çekmezdi ama hiç değilse daha uyumlu olurdu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok ya usta bile tövbe etti; sökülüp boyandığı için çok uzun sürdü :)

Bir de babam görünce beni sağ bırakacak mı acaba; öyle bir durum var...

Orjinal yağmur sensörlü aynayı; orjinalliğine dokunma diye kabul ettiremedikte...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim babam da hayatta sevmez böyle arabaya bir şeyler yapılmasını ama benim kaliperleri görünce bir şey dememişti ki bu beğendiği anlamına geliyor. Demez kaliperlere bir şey bence.

Ama dediğin gibi yapılması çok uzun sürüyor :-\

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Araba kırmızı olsaydı benimde pek birşey demezdi ama tiyanyumda kırmızı aşırı fark ediliyor; bu da hayra alamet değil ;D

benim galaxide nası durur acep
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Güzel bir soru olmuş Bülent abi :clap: Siyahta güzel duruyor; titanyum gride ise başarılı değil. Artık ortasını tezahür et :)

titanyumda basarılı deilse galaxidede sırıtır zira galaksi titanyuma cok yakın renk olarak azcık mora kaçanı sadece demekki kırmızıdan vazgeciorus acaba opel lerin mavi kaliperleri gibimi yapsak???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi görmeden birşey demek çok zor ama alternatifin az zaten. Kaliper boyası belirli renklerde satılıyor. Kırmızı dışında bildiğim mavi, sarı, siyah var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Abi görmeden birşey demek çok zor ama alternatifin az zaten. Kaliper boyası belirli renklerde satılıyor. Kırmızı dışında bildiğim mavi, sarı, siyah var.

şimdi özellik boyadamı yoksa verniğindemi??? ısıya dayanıklılıgı vernige baglıysa eger renk secenegi artar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendini belli etsin diye yedik bi halt. Suratıma vurmayın :D

Yok bence güzel durmuş rahat ol.Sadece  benim fikrim yaylar pek olmamış gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...