Jump to content

2010 Mazda3'e Turbo Takılabilir mi ?

hakanbirol
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Yok abi, ben takas önerebilceğin araçlar için söylemiştim, hani farklı bir araç istiyorum diyince mazda 6 geldi aklıma :)

hadi öyle olsun bakalım, bu arada açtı yeni avatarın seni :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilginç olmuş bu durum..

hani süpercharger olsa yakıt düşmesini anlarım da, turbo da niye tasarruf ediyor anlayamadım :))

mx5 e sc yapılmıştı galiba..

ya uyumsuz bey kardeşim foto ,video ,teknik şema fln paylaşsan artık diyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yanlış anlaşılmasın ama böyle bir düşüncem yok, isteyene ve ciddi olana yardımcı olurum, ben bu işe girerken piston sündürür,motor patlatır,düşman çatlatır, eline alırsın modundaki bir çok  arkadaşın böyle bir işin teknik kısmına kolayca erişmesini istemiyorum açıkçası ,ben 3 ay arabasız dolaştım bu lafları dinleyerek ama dediğim gibi her türlü yol gösteririm ciddi olanlara ama burada paylaşmayacağım :D :D

NOT: Aslında turbolanmış bir Mazda3 yok ortada şehir efsanesi yarattık biz :geyik: :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ilginç olmuş bu durum..

hani süpercharger olsa yakıt düşmesini anlarım da, turbo da niye tasarruf ediyor anlayamadım :))

mx5 e sc yapılmıştı galiba..

tork değeri arttığından gaza fazla basmadan o koca gövdeyi istediğin hıza çıkarabiliyorsun,boosta girmezsen az yakıyor ama ben sürekli çuflatacam basacam dersen orasını ne sen sor ne ben söyleyeyim :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanlış anlaşılmasın ama böyle bir düşüncem yok, isteyene ve ciddi olana yardımcı olurum, ben bu işe girerken piston sündürür,motor patlatır,düşman çatlatır, eline alırsın modundaki bir çok  arkadaşın böyle bir işin teknik kısmına kolayca erişmesini istemiyorum açıkçası ,ben 3 ay arabasız dolaştım bu lafları dinleyerek ama dediğim gibi her türlü yol gösteririm ciddi olanlara ama burada paylaşmayacağım :D :D

NOT: Aslında turbolanmış bir Mazda3 yok ortada şehir efsanesi yarattık biz :geyik: :geyik:

İyi de 2 resim 1 yazıdan kimse araba modlayamaz zaten :) Hakan Abi tüm detayları paylaştı da tüm MX-5 sahipleri Xenon mu taktırdı arabasına ? :)

Ayrıca ayrı bir konu olması Gugıl amca açısından da faydalı ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

İyi de 2 resim 1 yazıdan kimse araba modlayamaz zaten :) Hakan Abi tüm detayları paylaştı da tüm MX-5 sahipleri Xenon mu taktırdı arabasına ? :)

Ayrıca ayrı bir konu olması Gugıl amca açısından da faydalı ;)

evet kimse xenon yapılırken muhalifte olmamıştı :sopa: neyse senin hatırın içişn 2 resim koyarız araba çıplakken reyting olur
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet kimse xenon yapılırken muhalifte olmamıştı :sopa: neyse senin hatırın içişn 2 resim koyarız araba çıplakken reyting olur

E daha zevkli değil mi işte ;) O zaman muhalif olanlar şimdi sahip olmayı isteyecek :)

Ayrı konu da açmayı unutma :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E daha zevkli değil mi işte ;) O zaman muhalif olanlar şimdi sahip olmayı isteyecek :)

Ayrı konu da açmayı unutma :D

Aslında Uyumsuz insanı muhalif olanlara Muzaffer işareti yapardı ama :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Muzaffer işareti nedir :D Hani bu barış işareti gibi birşey mi ? :D

önden bakınca barış işareti gibide sanki her an baş parmak arasına kaçacakmış gibisinden birde diğer el işaret yapan eli bilekten kavramış şekilde tutacak  ne güzel anlattım dimi :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

süper anlattın, peki parmak ucları yukarı doğru mu bakıcak yoksa işaret yapılan kişiye mi ? Bir de o işareti öğrenmiş olayım :D :D

çok merak etme bence İbrahim :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önden bakınca barış işareti gibide sanki her an baş parmak arasına kaçacakmış gibisinden birde diğer el işaret yapan eli bilekten kavramış şekilde tutacak  ne güzel anlattım dimi :D :D

ahaha aman yok biz muzaffer işareti almayalım :)

teknik şema dediysem onu gırgırına dedim. hiç foto koymaya yanaşmıyorsun :) burak abinin dediği gibi bi iki foto. belki bi kalkış videosu . 14 sayfa konuşulmuş efsane olarak kalmasın yazıktır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...