Jump to content

2010 Mazda3'e Turbo Takılabilir mi ?

hakanbirol
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

ahaha aman yok biz muzaffer işareti almayalım :)

teknik şema dediysem onu gırgırına dedim. hiç foto koymaya yanaşmıyorsun :) burak abinin dediği gibi bi iki foto. belki bi kalkış videosu . 14 sayfa konuşulmuş efsane olarak kalmasın yazıktır :)

pepe insanı htc min kablosunu getirirse koyacam bir kaç foto 0-100 e karşıyız süpriz ossun :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunlar çok derin mevzular.Baştan sona okudum beni aştı.Sanırım kaputun altında ne olup bitiyor biraz öğrenmeliyim. >:(

neler oluyo neler bir bilsen :) boşver sen , çok bilen çok yanılır..

zaten yüreğin yoksa hiç açmayacaksın kaputu. aracada 90binden fazla binmeyeceksin en güzeli. ben birşeyi ya tam yapma, yada hiç yapmama taraftarı olduğum için ,şimdilik sadece seyrediyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ibo çok anladığımı idia etmiyorum ama sanki bu araç çift turbo gibi geldi bahsettiğin hortumlar benim kasttetiğimle aynımı bilmiyorum ama turbonun yağlama hortumları sanırım,yanlışta olabilir çok farklı şeyler benimki ile bu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ibo çok anladığımı idia etmiyorum ama sanki bu araç çift turbo gibi geldi bahsettiğin hortumlar benim kasttetiğimle aynımı bilmiyorum ama turbonun yağlama hortumları sanırım,yanlışta olabilir çok farklı şeyler benimki ile bu :D

senin araban dizel tabikide farklı olacak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

senin araban dizel tabikide farklı olacak :D

dün gece eve dönerken saat 3 gibi baktım boş yollar,gaza bi dokuniim dedim kadran sona vurdu dahada gideri vardı lakin hatun ciyak ciyak bağırmaya başlayınca ağlamaklı şekilde, vazgeçtim :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

uyumsuz abinin adını hainelement oalrka değiştirelim bence :) bir fotoyu bile çok görüyor bize ya o0o0o0o0o

dün geldi bağlantı kablosu koyacam foto ,hainelementte hoşuma gitmedi desem yalan olur hani :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ne bakımdan ondan aşşa değil :D onun motor stok değil mi ?

motor stok ama murat direksiyona geçince karizmasından dolayı bi 30-35 beygir ekliyo arabaya :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uyumsuzelementle ben görüstüm cok samimi olarak yaptırmaya karar verdigimizi ona bildirdim.Hayırlısıyla ve yardımlarıyla(manevi) olarak yaptırıcaz..Benim arakadasımın mazda 3 2009 manuel aracı var.O araca bu uygulamayı yapmayı düsünüyoruz.Kimle kiminle devreye gircegimizi yardımlarınızı bekliyorum.

72475457747457846724007.jpg

[img width=560 height=420]http://img441.imageshack.us/img441/2043/dsc02796j.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet haklısınız ama zaten bana yap deselerde suan da yapacak maddi imkanım yok fakat ebay cok turbolar var benim aracıma göre yani motordan cok iyi anlasam yapabilecegimi bilsem soyle birsey getirip yapmaya calısırım icinde hersey var bu paketin

http://kolayurl.com/47m

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Manuel aracın yüklenmesi daha kolay , daha doğrusu otomatik şanzımandaki kısıtlamalar olmayacağı için Bülent abi'nin arabasından daha fazla bir güç alırsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu resimdeki araç safkan mps.mi yoksa sadece mps body kit'mi var.çok hoşuma gitti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu resimdeki araç safkan mps.mi yoksa sadece mps body kit'mi var.çok hoşuma gitti :)

mps lerin hepsi turbolu değil mi Gökhan ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan seninkide kırmızı aslında :D

Utan utan :D

yok abi siz anlamadınız eksik yazmışım aslında  :D plaka çok dikkatimi çekti hani yabancı öğrencilerin TR'de kullandıkları plaka gibi gördüm onun için avrupa aracı olabilir diye düşündüm :D iyide nasıl bulmuş o tamponları yahu ben getiremiyoz diye biliyom yoksa çoktan getirtmiştim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...