Jump to content

Volkswagen Jetta 2011

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 7 ay sonra ...

Bence hoş olmuş, eskisine göre çok çok güzel, ancak adam gibisine bineyim dersen 51000 lirayı gözden çıkarman gerekiyor, fiyat işi bitirmiş olayı....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

bugün yakından inceleme fırsatım oldu ve baya hoşuma gitti.. dış görünüş olarak a4 ve passattan güzel ve kibar duruyor bence.. mazda3 sedanla jetta arasında kalsam jettayı tercih ederdim.. yalnız motor seçenekleri ve fiyatlar hakkında bir bilgim yok.. sadece dış görünüşünü beğendim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün yakından inceleme fırsatım oldu ve baya hoşuma gitti.. dış görünüş olarak a4 ve passattan güzel ve kibar duruyor bence.. mazda3 sedanla jetta arasında kalsam jettayı tercih ederdim.. yalnız motor seçenekleri ve fiyatlar hakkında bir bilgim yok.. sadece dış görünüşünü beğendim..

Motor seçenekleri çok iyi de fiyatı biraz yüksek. 1.2 TSI, 1.4 TSI ve 1.6 dizel var. Özellikle dizeli yok satıyor resmen. Geçen ay bir arkadaşıma DSG şanzımanlı dizeli bulana kadar canımız çıktı. Comfortline paketlisini 58bine aldık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadan baktığında toyota avensise benzemiş.dış tasarım güzel.iç tasarımı nasıl acaba?...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor seçenekleri çok iyi de fiyatı biraz yüksek. 1.2 TSI, 1.4 TSI ve 1.6 dizel var. Özellikle dizeli yok satıyor resmen. Geçen ay bir arkadaşıma DSG şanzımanlı dizeli bulana kadar canımız çıktı. Comfortline paketlisini 58bine aldık.

abi benim baktığımda dsg dizeldi.. füme rengi araç cam filmleriyle falan çok hoş görünüyordu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bu far modeli caddy, transporter ve bilimum tüm vw larda aynı... bu ne yaa babaları aynı mı demeye getiriyorlar acaba... baba vw, ana Audi yada tersi... farlar dışında fena olmamış gibi... Ama dizeli çok bahalı...  :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...