Jump to content

Diplomamı aldım (:

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

4 yıllık İstanbul macerasının ardından öğrencilik vazifemi başarıyla tamamlayarak diplomamı aldım :) Bölümü 3.lük derecesiyle bitirdim. Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu tarafından da tebrik plaketi aldım.  :clap:

İstanbul benim için önceki hayatımdan farklı bir hayat gibi değerlendirebileceğim tecrübelerle dolu bir dönem oldu. Çok şey öğrendim, sadece üniversite değil, sizler gibi birçok arkadaş ve dost ta edindim. Birçok yer gördüm gezdim tattım düşündüm, güzeldi yani.  Emeği geçen herkese teşekkürler.  :clap:

Tasımı tarağımı topladım Kayseri'ye memleketime ailemin yanına geri dönüyorum. Sırada Askerlik vazifem var. En kısa sürede bunu da halletmek istiyorum. Kısmetse İstanbula tekrar gelin almak için geleceğiz  :dua: Hayırlısı olsun.  :hi:

Fotoğraf: ETMK üyeleri ve dereceye giren öğrenciler

post-9-141695281617_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun Uygar.En kısa zamanda askerliği bitirmeye bak. Tecrübeden önce askerliğe bakıyorlar.

Kadir Abi' ye katılmıyorum iş bulma konusunda.Mayıs ayında geliyorsun (15-20 si arası) tam yaz sezonu başlıyor.Çok seçici olmazsan rahatlıkla iş bulursun.Ben 15 inde falan bitirdim, 22 sinde işe başladım :D Fakat 31 Mayıs' a kadar asker olduğundan dolayı sigortan 31'inden sonra başlıyor.Onun için 1 Haziran' a kadar tehlikeli işler yapmayacaksın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese çok teşekkürler  :D

Hakikaten bu askerlik işleri vs. yeterli bilgiye sahip değilim. Bizim kayseri-tomarza askerlik şubesini aradım işte mezuniyet tarihini sordu bende diploma alma tarihi olarak 3 temmuz dedim dedi temmuzu geçtiği için agustosa girişin çok çok zor dedi. normal nisan 2011 de başlangıç olarak görünüyor dedi, sen diplomanı al gel girişini yapalım dedi sistem ne zaman alırsa seni o zaman girersin dedi, benim veya herhangi bir görevlinin birşey demesi boş, işlemleri sistem hallediyor dedi. Erken gitmek istiyorsan buna dair dilekçeyle başvurabilirmişim aralıkta girerim o zaman galiba. Fethiyeli sınıf arkadaşım geçen hafta pazartesi işlemlerini halletti geçici çıkış kağıdı vs. ile ağustosta alacaklarmış onu. Askerlik çıksında aradan iş ile ilgili bir acelem yok gibi  :sopa:

İstanbuldan kız alınıp alınmayacağını başa gelen çekilir yöntemiyle göreceğiz bakalım  :geyik: Askerlikten sonra daha belli olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne çabuk diyesim geldi ama nasıl geçtiğini bir de sana sormak gerekir sanırım :)

Hayırlı olsun Uygarcım. Hayatının geri kalanında başarı çıtanı hep yükselterek yürümen dileğiyle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun, :) gençlik günlerim geldi aklıma hey gidi günler :D

ama erken bitimişsin, insan istanbulda okurken biraz uzatır :D

gökhan abi, 30 yaş sendromuna girdim kurtar beni :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tebrikler Uygar'ım başarılarının devamını dilerim, yolun açık olsun :nazar: askerliği yap bence de bir an önce, Aralık'ta gideceğim bende büyük ihtimalle..

bende aldım bu arada diplomayı hemde derecesiz plaketsiz en temizinden 8):D

post-7-14169528162_thumb.jpg

post-7-141695281623_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Irfan, konuyu gordugumde inan sen actin sandim :D Sana da hayirli olsun

Uygar baslamanla bitirmen bir oldu sanki yahu saymayiz bbunu :D

Demekki 2011 de 2 safak sayacagiz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

hepinizi tebrik edesim yanaklarınızdan öpesim var  :nazar:  askerlik işini imkanınız varsa herşeyden önce halledin hayatın ilerleyen yıllarda sırtınıza ne gibi yükler sorumluluklar  yükleyeceğini bilemezsiniz en başta benim gibi (gerçi ben geçte olsa yaptım görevimi) daha sonra da ismi lazım değil (Kadir Semavi ) gibi kıvranırsınız yapın kurtulun :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tebrik ederim iş hayatında başarılar dilerim

en doğru kararı senin vereceğinden kuşkum yok (yazını okuyunca 20 li yaşlarda değilde orta yaşlarını süren birisi sandım bu olgunlukta ki birisi de sanmıyorum ki hayatı ile ilgili bir konu da yanlış yapsın!!!) memlket kayseri tomarza ise acaba bir göçmenlik var mı??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...