Jump to content

RX-8 Sahipleri kimler ?

Guest ThUnDeRbErK
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 81
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• COOLFEAR

6

• teggy

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ben esasen kıbrıslıyım ve magusalıyım oraya da rahatlıkla gecebiliyorum ancak tam olarak diger tarafta nein nerde oldugunu tam bilmiyorum ama bizim arkadasın sylvia var az gitmedi diger tarafa makinede oynandı ayrıca aynı sekilde rx7 simdi biri 400 bhp digeri 600bhplerde yaw ztn magusa da ciddi bir japon manyaklıgı var ozellikle magusa su 4 araba 350z s2000 rx8 ve type r yogunluguyla dolu ama esas itibariyle modifiyeyi diger taraftan karsılıyoruz cunku istedigin her parcayı bulabiliyorsun ve ayrıca hepsi de orjinal rotary den de anlayan baya bir usta var. parcayı ver yağı al denklemi guzel olmus  :2funny: bu arada patron madem buralara sık sık geliyorsun kaynasalım yaw  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istanbul rx8 cileri arasina beni de ekleyebilirsiniz. Bugun ilk kez yolda arabamla giderken nakkastepe de siyah baska bir rx8 e rastladim bana korna da yapti. Belki o arkadas bu yaziyi okuyordur. Benim arac gumus renk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ThUnDeRbErK

Arkadaşlar acaba liste yapsak mı şunun gibi herkes altına 2-3 diye ekleyip hem rx8 sayısını belli ederiz hemde kimde ne araç var bilgi paylaşımı olup eksikler sorunlar üstüne tartışırız il il buluşmalar organize olmalar bile oluşabilir  ;)

1- Berk 2010 rx8 r3 beyaz -İstanbul

2- ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar acaba liste yapsak mı şunun gibi herkes altına 2-3 diye ekleyip hem rx8 sayısını belli ederiz hemde kimde ne araç var bilgi paylaşımı olup eksikler sorunlar üstüne tartışırız il il buluşmalar organize olmalar bile oluşabilir  ;)

2- ?

Berk, ilk mesajını da devamlı güncelleyip bu listeyi basarsan oraya iyi olur..

2- Doruk 2010 rx8 r3 beyaz -Ankara

...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2- Doruk 2010 rx8 r3 beyaz -Ankara

3- Mehmet 2010 Rx8 R3 Beyaz - Ankara

4- Kıvılcım 2007 Rx8 Gümüş -istanbul

5-Umut 2010 rx8 siyah -istabul

benim mail messersmith16@hotmail.com istanbulcular eklesin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ThUnDeRbErK

Arkadaşlar listeyi hepiniz kendinizi dahil ettikçe 1.mesajımda konunun başında güncelliyorum listeye kendinizi eklerken isminizi aracınızın modelini rengi ve bulunduğunuz şehri yazarsanız daha açıklayıcı olur bu arada kıvılcım siyah rx8'i de listeye ekledim ama o arkadaş forumda değil heralde sen ekledin diye bende aynı şekilde dahil ettim herkes aktif şekilde rx8ciler bir konuşup tartışabilsek ilerleyen zamanlarda belki ramazan gibi felan iftar organizasyonu felan düşünülebilir.Türkiyede rx8ciler bir birlik olamıyoruz gören duyan tanıdığı rx8ci arkadaşına haber verirse toplanırız arkadaşlar  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istanbul rx8 cileri arasina beni de ekleyebilirsiniz. Bugun ilk kez yolda arabamla giderken nakkastepe de siyah baska bir rx8 e rastladim bana korna da yapti. Belki o arkadas bu yaziyi okuyordur. Benim arac gumus renk.

Listede Refi unutulmuş mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ThUnDeRbErK

Listede Refi unutulmuş mu ?

Tamam bende şimdi farkettim ve güncelledim listeyi,herkes araç model,renk,bulunduğu ili yazarsa o zaman anlaşılır olur  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

...herkes aktif şekilde rx8ciler bir konuşup tartışabilsek ilerleyen zamanlarda belki ramazan gibi felan iftar organizasyonu felan düşünülebilir.

Berk, bu mesajını kaçırmışım, bir buluşma düzenleyip RX-8 sahibi dışındakileri buluşma dışında bırakacakmışsınız gibi algıladım ben sanki , amaç bu değil değil mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ThUnDeRbErK

Yok yalnış anlamışsınız öyle gruplaşmadan felan kastettiğim yok benim  :) sadece rx8cilerde çoğunluğu sağlayalım sayı artsın ramazanda felan organizasyon eğer yapılırsa hep beraber katılırız tabiki ben yoksa ayrı gayrı bu öteki gibi ayrımlara karşıyım yalnış anlamışsınız  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ThUnDeRbErK

Tamam o zaman ;) Dedim varsa bir yanlis anlama hemen duzeltmek lazim :)

Haklısın yalnış anlaşılma olmaması gerek internet ortamında bazen anlatmak istediğinizin anlaşılması zor olabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...