Jump to content

2004 Peugeot 307 mi ? 2004-2005 Lancer mı ?

ilker54
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 49
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• S.Halilduru

3

• ilker54

19

• unutulmayanlar

4

• 4 hafta sonra ...

fransızlardan uzak dur da onun dışında bütçeni biraz daha zorlarsan 2002 honda jazz alabilirsin, hem ekonomik,hem bi aile arabası olabilcek kadar geniş(dışından küçük durduğuna bakma) ,hem sağlam, hem performansı yeterli hem de capon daha ne olsun!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seat bilindiği üzere vw gruba ait ve temelde ibiza, polo ile aynı otomobiller. bu araçları kötü demiyorum fakat birçok arkadaşımda polo var, genelde araçlarının özellikle konforlarından memnunlar, fakat gözlemediğim kadarıyla arızaya yatkın araçlar.(ör: gaz kelebeği arızası(kronik bir arıza), otomatik kararan iç dikiz aynasını tamamen kararıp kalması,termostat arızası(2 arkadaşım bu yüzden conta yaktı) vs.) , yani sizin gibi mazdanın sorunsuzluğuna alışmış biri için bu araçların pek de uygun olacağını düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seat bilindiği üzere vw gruba ait ve temelde ibiza, polo ile aynı otomobiller. bu araçları kötü demiyorum fakat birçok arkadaşımda polo var, genelde araçlarının özellikle konforlarından memnunlar, fakat gözlemediğim kadarıyla arızaya yatkın araçlar.(ör: gaz kelebeği arızası(kronik bir arıza), otomatik kararan iç dikiz aynasını tamamen kararıp kalması,termostat arızası(2 arkadaşım bu yüzden conta yaktı) vs.) , yani sizin gibi mazdanın sorunsuzluğuna alışmış biri için bu araçların pek de uygun olacağını düşünmüyorum.

katiliyorum... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) O zaman biraz daha bütçeyi zorlayıp daha iyi bir şey bakmam gerekecek sanırım. Çünkü baktığım arabalardan henüz düzgün bir yorum alamadım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim bende kullanıcam otomatik alın diye tutturdu.

Evde resmen kuşatıldım hadi al hadi al git al bunu al işte bu iyi falan diye diye aceleyle aldırdılar bunu bana.

Temiz de araç.Gerçekten temiz yani.Ama soğutucusu patladı herhalde su bastı şanzımanın içine..Duman etti beni.

Satıcam abi hemen yapılsın da.

1998 Peugeot 306 1.8 Hatchback Otm. araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...