Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Egzoz Ugulamaları

grk41
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Maslak oto sanayide İsken Usta. Ama ne dükkanı biliyorum ne ustayı tanıyorum. Bu forum sayesine öğrendim bende. Buray bey geçen hafta forum adına gitmiş Ustayla konuşmuş. Forumdan yaptırmak isteyen arkadaşlar var diye. Tek uzatma uç için 70 TL çift egzoz için 400 TL fiyat vermiş. Yaptırmak isteyen arkadaşlar var ise toplu olarak konuşulup, indirimli fiyat almaya çalışılıyor. Hatta çift egzoz uygulaması diye bir konuda vardı ama bulamadım linkini.

Bir yanlış anlamayı düzelteyim. Geçen hafta gidip konuştuk ama sadece fiyat sorup ilgilenenler var dedik. Herhangi bir indirimli fiyat almaya çalışmıyoruz. Sayı belli olsun ona göre ya gidince ya da randevu alırken konuşulur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir yanlış anlamayı düzelteyim. Geçen hafta gidip konuştuk ama sadece fiyat sorup ilgilenenler var dedik. Herhangi bir indirimli fiyat almaya çalışmıyoruz. Sayı belli olsun ona göre ya gidince ya da randevu alırken konuşulur diye düşünüyorum.

Burak bey evet haklısınız, biraz yanlış ifade etmişim durumu. Konuşmalar yada düşünceler bazen yazıya dökülürken, olabiliyor bu gibi durumlar. Kusura bakmayın.

Şöyle düzelteyim arkadaşlar Burak bey genel bir fiyat almış Tek Uzatma Krom Uç için 70.-TL Çift egzoz içinde 400.-TL fiyat almış. Forumdan da ilgilenen arkadaşların olduğunu söylemiş İskender Ustaya.

Şimdi buradan sonra top bizde. Birlikten güç doğarmış :). Birlikte bir organizasyonla, yaptıracak kişi sayısı belirlenip, Burak beyin almış olduğu fiyatlar üzerinden, İskender Ustadan indirim talep edelim diyoruz. Şu ana kadar İskender Ustadan bir indirim talep edilmedi. Kişi sayısı belli olsunki sonra indirim talep edilecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu çift egzoslar vizede yani sizin deyişinizle muayenede bir sorun çıkartmıyor mu? Bir zamanlar polis çevirip bağlıyordu orijinali çift olmayanları ama sesten de olabilir emin değilim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu çift egzoslar vizede yani sizin deyişinizle muayenede bir sorun çıkartmıyor mu? Bir zamanlar polis çevirip bağlıyordu orijinali çift olmayanları ama sesten de olabilir emin değilim...

aha ben bunu hiç düşünmemiştim :S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi bence sesten dolayı polisler bağlıyordur. Çünkü o kadar çok piyasada spor otomobil varki, kimilerinde bırak 2 egzoz çıkışını 4 egzoz çıkışı var. O yüzden egzozun adetine değil çıkardığı sese takıyorlardır. Muayene vize olayına gelince sorup soruşturuyorum şimdilerde. Sonuçları paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beni bir kere çevirdi polis, gaza bas dedi, döndü amirine bu normal dedi. tabi çevirmeden önce arka tarafı görmemişti ve geride birisi bekliyor onlar haber vermiş olabilir.

çift çıkışa herhangi bir şey demediler.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amaç üzüm yemek değil bağcıya tecavüz etmek olursa, ses mes dinlemez uğraştırırlar adamı (cam filmi gibi)...

Ben bagci olmaktan vazgectim durum boyleyse :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne o Polis'mi olmaya karar verdin :)

:) Poliste değil ama banksana honuuu'nun söylediğine göre bağcıya yapılan adalet değil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Benim işim kısa ve vaktim de olduğu için dün yaptırdım ama sizlerin ortak bir gün belirleyip gitmenizde fayda var. Topluca giderseniz fiyat konusunda da bir indirim alabilirsiniz diye düşünüyorum.

[smg id=7274]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim işim kısa ve vaktim de olduğu için dün yaptırdım ama sizlerin ortak bir gün belirleyip gitmenizde fayda var. Topluca giderseniz fiyat konusunda da bir indirim alabilirsiniz diye düşünüyorum.

[smg id=7274]

Çok güzel olmuş. Güle güle kullan. :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel olmuş. Güle güle kullan. :nazar:

Darısı başınıza ama işiniz uzun sürecek onu söyliyim. Benimki tek egzoz olduğu için yarım saatte bitti ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Darısı başınıza ama işiniz uzun sürecek onu söyliyim. Benimki tek egzoz olduğu için yarım saatte bitti ;)

Çift egzoz konusunda çekimser kaldım. Biliyorsun konuyla ilgili Tüv Türk'e e-mail atmıştım vize işlemlerinde sorun oluyormu diye. Cevabı da gelip burada paylaşmıştım.

Şimdi yaptırmak isteyeceğim çift egzoz uygulamasını aşağıdakilerden hangisine sokarlar ?kestiremiyorum :). Muayene istasyonundaki  personelin birazcık deneyimine yada insiyatifine kalıyorsun galiba. 2013 Mart muayenem var, şeytan diyor 2013 Mart'tan sonra yap bu uygulamayı. Bir yandan da içim gidiyor sağda solda forumda gördükçe yap geç ne çıkarsa bahtına diyor :). Yazdıklarımdan da anlaşılacağı gibi bayağı bir bulanmış vaziyetteyim :)

Egzoz: çıkış boru(ları) :uygun monte edilmemiş - HAFİF KUSUR

Egzoz: çıkış boru(ları) :onaysız - HAFİF KUSUR

Egzoz: çıkış boru(ları) : ilave montaj bağlantısı gerekli - HAFİF KUSUR

Egzoz: ilgili yönetmeliğe uygun değil - AĞIR KUSUR

Egzoz: çıkış boru(ları)nın yönü uygun değil - AĞIR KUSUR

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zamana kadar tekini yaptır bari :D Nasıl olsa bağımsız :D

Benden önceki sahibi bir egzoz ucu taktırmış. Her ne kadar oval uçlular kadar güzel olmasada :(

bununla idarediyorum.

post-6837-141695287774_thumb.jpg

post-6837-141695287776_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...