Jump to content

LPG 'ye geçmiyor

sTaRs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

herkese merhabalar.bu sabah işe giderken lpg bitti.biraz gittikten sonra petrole girip lpg aldım...lakin petrolden çıkarken hiç gaz yokmuş gibi uyarı sinyali aldım...araç gaza geçiyor (tık diye ses geliyor) aradan 1-2 saniye geçiyor ve ötmeye başlıyor hiç gaz yok diye... ve benzinde gidiyor araç...yolda giderkende defalarca denedim değişen bir şey yok... sizce bunun nedeni nedendir? benim aklıma filtrenin pislenmiş olması geliyor...değerli yorumlarınızı bekliyorum...saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lpg beyninin yanında vakum kablosu var o cıkmıs olabilir. Benzer sorun bende devir daim su kaçırdıgı ıcın radyotör sıcaklıgı lpgnın gecıcegı ısıya gelemedıgı ıcın gecmıyordu.Radyotörde su kalmamıs yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yorumlarınız için teşekkürler...şuan işte olduğum için araç sabah bıraktığım gibi duruyor.İnşallah yarın sabahtan baktıracağım...problem düzeldikten sonrada buraya detaylı bir açıklama yazacağım...saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun çözüldü...sabah ustaya gösterdim ve kırmızı kare içine aldığım yerdeki pimlerin plastik aksamlarına pense ile basınç uyguladı ve sorun çözüldü...saygılarımla...

lpgt.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...