Jump to content

Mazda CX-5 Yolda

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

80-90 bin liralarda alınacak en iyi suv forıstır bence.

O yüzden vitara fiyat olarak öne çıkıyor.

Ama onlarında AT'si yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kadar karambolde bırakıyorsa bunca insanı, cx-5 beklemeye hiç gerek yok. Gİdip alın kaşkay olsun bitsin. Hem böylece yok 1.6 olsun yok dizel olsun yok otomatik olsun v.s. handikaplar da ortadan kalkar. Nasıl olsa kimse ayırdedemiyor ikisini birbirinden :D

Ben asıl o kırmızı ışıkta geçenlere takıldım. Tebrik ediyorum o arkadaşları ve ilk çıkış yapıp yan şeritten gelen sürücüyü korkutan arkadaşı. Yazık.

İlk araç evet bayağı tehlikeli bir hareket yapmış.

Plakalar okunuyor, e video da var. direk bunlara yazacaksın cezayı :D

İstanbul'daki trafik terörünü bitirme planlarımdan biri de bu zaten.  Vatandaş, video veya resim çekip gönderecek emniyete. Artı fotoğraf ve video çeken sivil araçlar düzenleyip trafikte dolaştıracaksın.  Hatalı olan sürücüyü resimledi mi direk eve gönder resimle beraber cezayı. Hem bu işi yapanların masrafı çıkar, hem trafik düzene girer. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Coriolis

97 yılında Forester satıyordum Avcılardaki bayide...

2006-2007' den sonra boxer' larda bir cins plastik karışımlı alaşım kullanmaya başladı Subaru ve bu özellikle dizel boxer' larda piston çıkartma sorunlarına sebep oldu diye biliyorum.

Forester ın ilk senelerde indiana pistinde 24 saat dayanıklılık testleri vardı ortalama hız 180km üstüydü.

ama Subaru albeni, tasarım ve finishing işini pek beceremedi maalesef..son zamanlarda da çok iyi bir durumda değil (dünyada) bildiğim kadar...

yoksa o AWD sistemi (bu arada o sistem Alfa' nın icadı olmalı eski 33' lerde paylaşıyorlardı) tabii ki harika bir sistem...

edit: boxer motor şahsına münhasır yapısal özelliklere sahiptir (1. silindirlerin az yağlanması gibi) ve bunların arasında yüksek sıkıştırma oranına sahip olmak pek yoktur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest Coriolis

rx8 de bir farklı gidiyor yolda. Geceleri rüyamda rotary falan tamir ediyorum :) Niye üretimden kalkar ki?!?

üretimden kalkmadı, yeni emisyon normlarına göre yeniden geliştirilme sürecinde.

2014 şu andaki tarih...3 rotor, 1.6 ve lazer ateşleme eldeki bilgi şu anda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Abi alakasız ama...

Ya senin egzozdan ne garip ses geliyordu öyle, tavuk boğazlıyorlar gibi :D

Yok be kardeşim. Ne tavuğu ne boğazlaması.

Avının üzerine atılmış bir Puma'nın çıkarttığı ses demek istedin herhalde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...