Jump to content

11 ayin sultani

keremtucan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hosgeldin 11 ayin sultani Ramazan-i serif deyip,tum mazda severlere ve islam alemine hayirlar getirmesini dilerim...

Allah,hepimizin ibadetini kabul eder insallah.kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz,onun icin lutfen dualarinizda beni de unutmayin. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hoş geldin ramazan cümleten mubarek ramazan ayımız sabır ve huzur dolsun allah yardımcımız olsun allah kabul etsin arkadaşlar çok zorlanıcaz ama sabır  sabır ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah tutanında, tutmayanında yardımcısı olsun.... ben 8 saat ders anlatıyorum ramazan boyu :tey: Cennet karanti midir Mustafa Güneş hocam  :2funny:

:dua: Oruçluyum, beni rahat bırak. :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnşallah bu Ramazanın yüzü suyu hürmetine, Türk ve islam dünyasına barış, dirlik ve huzur gelir.

Amin

Kaldı 29 :D

Ramazan-ı Şerifleriniz hayrola efendiler :D

Hayır 28 gün kaldı. Bu yıl 29 gün oruç tutuyoruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden?

Yoksa geçen seneden alacağımız mı kalmış? :D

Galiba geçen sene yanlışlıkla 1 fazla tutmuşuz diyanetin hatası  :D şaka bir yana imsakiyeniz varsa sayın 29 gün oruçluyuz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geleneksel Oruç zamanı içinde foruma yemek resimleri ekleme şenlikleri ne zaman başlıyor :D

Sabahtan beri aklımda ama akşamı bekliyorum. Şöyle bi 4 falan olsun, yemek resimlerinin yanına bir de şelale resimleri ekleyeceğim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...