Jump to content

Mazda 3 2010 arabaya Tartarini...

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tombakla gazda krş yakınca sinir oldum... benzinde en az 11 litre yakar, oda 44 kuruş demek... Bencede lpg sistemi emanet bir şey ama ne olursa olsun, iyi bir montaj ekonomik oluyor. Nasip olur Mz6 yı alırsam direk çekiyorum lepegeciye :egy:

Sen eski lepegecilerdensin zaten abi belkide burdaki ilk lepegeci sensindir hatta (Mustafa abi de olabilir yanlış olmasın) :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 74
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• S.Halilduru

5

• osendur

19

• serdar471

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Mustafa, Gökhan Abi, Burak Abi gibi zatı muhteremler benimle en çok uğraşan, lepegeye en çok hakareti eden ve bana "mazda alsan ne olacak, senin yüzünden lepegesiz mada kalmadı" diye burun kıvıran insanlardı...

sopaaaaaaaaaaa diye bağırıyorum onlara zopaaaaaaaa  >:D:2funny:

Şimdi benden fanatikler ayrı konu

şu senin istediğin smiley de gider buna aslında :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

uzun süredir yoğunluktan bakamamışım arkadaşlar yaklaşık 4-5 ay oldu 6000 km yol yaptım ve 0 pürüz uzun yoldaki topspeed sıkıntısıda ortadan kalktığını şu an bildirmek isterim 224-225 civarı bişey gördüm düz yolda izmir-aydın otobanında ....Ve şu kadarını söylersem galiba yeterli olacak tüp hayat ortalama yakıt tüketimim aracımda 13,4 lt ortalama hız 27 km ve ben 100 km 21 tl (+1,-1) gidiyorum bu rakam da  size olanları izah edebiliyor ıolsa gerek ben tüpçü felan değilim forum beni az çok  biliyor iş ustada bitiyor  iyi araştırın ve takın ve benzin ibresine bakmadan dolu dolu bir araba sürüşünüz olsun benden bu kadar yarın ferreari alsam yine tüp takarım :D:D:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun süredir yoğunluktan bakamamışım arkadaşlar yaklaşık 4-5 ay oldu 6000 km yol yaptım ve 0 pürüz uzun yoldaki topspeed sıkıntısıda ortadan kalktığını şu an bildirmek isterim 224-225 civarı bişey gördüm düz yolda izmir-aydın otobanında ....Ve şu kadarını söylersem galiba yeterli olacak tüp hayat ortalama yakıt tüketimim aracımda 13,4 lt ortalama hız 27 km ve ben 100 km 21 tl (+1,-1) gidiyorum bu rakam da  size olanları izah edebiliyor ıolsa gerek ben tüpçü felan değilim forum beni az çok  biliyor iş ustada bitiyor  iyi araştırın ve takın ve benzin ibresine bakmadan dolu dolu bir araba sürüşünüz olsun benden bu kadar yarın ferreari alsam yine tüp takarım :D:D:D

Ferrarisin'e Tüp Takan Bilge :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...