Jump to content

Ankara'daki Mazda Servisleri

delta31tr
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

5 saat önce, Xeroteck :

Herkese Selamlar,

Daha birkaç gün önce 2012 Model 60 bin KM'de bir mazda 3 sahibi oldum. Benden önceki sahibi araca güzel bakmış ve bakımlarını eksik etmemiş gözüküyor.

Ancak her yeni araba aldığımda o ay içerisinde bakımını yaptırmayı görev bilmişimdir. Keza aracın benden önceki sahibi 8 bin km önce bakımını yaptırmış.

Ben de bu nedenle bu aracın bakımını hakkıyla yaptırabileceğim, ( "Usta değil" ) servis arıyorum. Yağ ve filtre değişimi, gerekliyse başka değişimler.

Öncekilli olarak bu konuda gercekten iyi ve deneyimli ustayarala arabamı teslim etmek istiyorum. Tabi ki ben de hepimizde olduğu gibi gereksiz bir "yük" içine girmek istemiyorum ya da kısacası ütülmek istemiyorum.

Forumda yaptığım araçştırmalar sonucunda kullanıcılar, Mazda servisleri arasından en sorunsuz ve deneyimli olarak MEB Başayar ve Herter servisleri arasında ikiye ayrılmış durumda. Ben de bu durumda açıkcası biraz kararsız kaldım.

Forumda bana yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim. Gerçekten bu arabanın hakkını vererek ve birçok ustanın yaptığı gibi araca arıza eklemeden en iyi bu aracın bakımını neresi yapabilir?

Herkese teşekkürler....

Ben 18 yıllık Mazda sahibi ve heveslisi olarak 15 yıldır Mazda Başayarı beğenirim.15 yıllık deneyimleri var bu yetkili servisin.Deneyimlerini konuşturuyorlar.Fiyatta baze yüksek söylerler ama konuşursanız düşürme yapıyorlar sabrınız da varsa:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

başayar'a gitmeyin de nereye giderseniz gidin.

tüm kağıtlar eksiksiz verildiğinde biz bu otomobili tamir ederiz paramızı da sigortadan alırız diye giriştikleri işte sacmasapan nedenlerle sigortadan parayı alamadıklarında tamir ettikleri araç için size icra davası açarlar. 

mazda başayar başa beladır. hiç bulaşmayın. avukatla icrayla uğraşıyoruz siz uğraşmayın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben SK'dan çok memnunum.

önceki aracım 2011 3 impressive'le bir kaza yaptım beni hiçbir şeyle uğraştırmadan arabayı da tertemiz tamir ederek verdiler, aracı satarken "computest" elemanları çok iyi işçilik var dediler.

şimdiki aracım 2014 3 power sense'in bakım ve aksesuar montaj işlemlerini yaptılar, garanti kapsamında kabin içi trim seslerini giderdiler, patlak stop ledini değiştirdiler (ücretsiz)

satış kısmını pek tutmuyorum ama servis kısmında servis müdürü Volkan Bey ve tüm teknisyenler çok iyiler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Wednesday, April 06, 2016 at 02:41, agk :

ben SK'dan çok memnunum.

önceki aracım 2011 3 impressive'le bir kaza yaptım beni hiçbir şeyle uğraştırmadan arabayı da tertemiz tamir ederek verdiler, aracı satarken "computest" elemanları çok iyi işçilik var dediler.

şimdiki aracım 2014 3 power sense'in bakım ve aksesuar montaj işlemlerini yaptılar, garanti kapsamında kabin içi trim seslerini giderdiler, patlak stop ledini değiştirdiler (ücretsiz)

satış kısmını pek tutmuyorum ama servis kısmında servis müdürü Volkan Bey ve tüm teknisyenler çok iyiler.

Sk hangisi oluyor. Herter mi ? Yoksa şu konya yolun da bir tane daha@servis vardi o mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 Nisan 2016 at 21:35, Xeroteck :

Sk hangisi oluyor. Herter mi ? Yoksa şu konya yolun da bir tane daha@servis vardi o mu ?

SK Konya yolunda çetin emeç köprüsünü geçince Shell istasyonunun içerisinde, aynı istasyonda Simit Dünyası gibi bir yer de var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamamdır. Anladım o yeri... Aslında  arabanın bir önceki sahibi hep oraya götürmüş görünüyor...

60.000 Bakımı yaptırmı olacağım araca zati. Geçen yıl bujiler değişmiş. Bir önceki yıl da balatalar. (Sağolsun bütün faturaları saklamış önceki sahibi ) bu yıl muhtemelen sadece yağ değişim yapılır. Bir de göz atılır. Tahminen fiyat ne kadar çıkar bilginiz var mı arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 Nisan 2016 at 11:13, Xeroteck :

Tamamdır. Anladım o yeri... Aslında  arabanın bir önceki sahibi hep oraya götürmüş görünüyor...

60.000 Bakımı yaptırmı olacağım araca zati. Geçen yıl bujiler değişmiş. Bir önceki yıl da balatalar. (Sağolsun bütün faturaları saklamış önceki sahibi ) bu yıl muhtemelen sadece yağ değişim yapılır. Bir de göz atılır. Tahminen fiyat ne kadar çıkar bilginiz var mı arkadaşlar?

yağ ve filtreler değişse 350-400 arası bir şey çıkar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaşmaz'da REM otomotiv var. Yetkili servis olmasa da Herter'den ayrılan eski ustaların kurduğu özel bir servis. Tavsiye ediyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.04.2016 at 08:39, moretimetokill :

Şaşmaz'da REM otomotiv var. Yetkili servis olmasa da Herter'den ayrılan eski ustaların kurduğu özel bir servis. Tavsiye ediyorum.

İyi ustaya götürmek istiyorum, ancak servis bakımlı olmasını tercih ettiğim için servise götürmeyi düşünüyorum. (Her ne kadar sevirslerin ancak kötünün iyisi olduğunu bilmeme karşın )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Geçen ay Ankara Basayar mazda servisine gittim. Mazda3 2006 Hb otomatik aracimin rutin bakimlarini yaptirdim ekstra lpgye bir parca takti ve aracin yag devridayimini saglayan borularin iclerini temizledi ne kadar para verdim 800tl. Aracının ariza lambası yaniyor dedim. Vuruntu sensoru 1 sorun dedim arac kalmalı parca yok dediler. Agri'dan geldim 1000 km falan dedim pazarlık istedim yok. Kredi kartını uzattım taksit dedim buna iki taksit dedi yapma etme yok. Tek çek dedim çıktım. Bir de kiytirik duvar saati hediye ediyorlar. Yok Ankara'dan ve Istanbul'dan aramalar memnuniyet falan. Daha gidermiyim gitmek kardesim. Benim için iyi bir deneyim oldu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen ay Ankara Basayar mazda servisine gittim. Mazda3 2006 Hb otomatik aracimin rutin bakimlarini yaptirdim ekstra lpgye bir parca takti ve aracin yag devridayimini saglayan borularin iclerini temizledi ne kadar para verdim 800tl. Aracının ariza lambası yaniyor dedim. Vuruntu sensoru 1 sorun dedim arac kalmalı parca yok dediler. Agri'dan geldim 1000 km falan dedim pazarlık istedim yok. Kredi kartını uzattım taksit dedim buna iki taksit dedi yapma etme yok. Tek çek dedim çıktım. Bir de kiytirik duvar saati hediye ediyorlar. Yok Ankara'dan ve Istanbul'dan aramalar memnuniyet falan. Daha gidermiyim gitmek kardesim. Benim için iyi bir deneyim oldu. 

Fatura ekleyebilir misiniz? 800₺ çok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu an gorevdeyim. Müsait olunca atacağım. Ne ümitlerle goturdum arabami Ankara'ya ama bu servis isinin da civisi cikmis.Faturaya bakinca normal görünüyor. Ama çok fazla geldi banada. ☺

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

Ankara'da yaşayan arkadaşlar. Ankara'da özel ya da yetkili olarak uygun fiyatlarla sağlıklı iş yapan servis olarak nereyi önerir siniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
27.07.2016 at 15:50, sinansimsek07 :

Ankara'da yaşayan arkadaşlar. Ankara'da özel ya da yetkili olarak uygun fiyatlarla sağlıklı iş yapan servis olarak nereyi önerir siniz?

Ben geçen ay camıma el ilanı koyan Rem Otomotive götürdüm. Gerçekten memnun kaldım.  Şaşmaz'da (isim vermeyeyim) bir kaç özel servisin verdiği fiyatın neredeyse yarı fiyatına iş yaptılar. İşçilikleri de gayet düzgün. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bir saat önce, Abdullah Güzel :

Özel servislerin fiyatları , gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum. İyi bir usta ile sorunlarımızı çözebiliriz. 

1 Kasım'dan itibaren Mazda Servis kampanyası başlayacak 3 yaş üstüne %30 indirim sağlıyorlar.  Kampanya ile bu fiyatları yakalardınız belkide.. Kısmet diyelim, iyi günlerde kullanmanız dileği ile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

İyi akşamlar arkadaşlar. 2015 mazda 3 power 20.000 bakımı için Ankara' da güven-fiyat yönünden hangi servisi önerirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, opdria :

İyi akşamlar arkadaşlar. 2015 mazda 3 power 20.000 bakımı için Ankara' da güven-fiyat yönünden hangi servisi önerirsiniz.

ankara'da sk mazda'dan başka yetkili servis yok bildiğim kadarıyla. yani başka şansınız yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...