Jump to content

Ucuz Çin otoları

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

çin otomobillerinin ilk anda rekabet sebebiyle fazla satılabilir.ama kalitesi ortaya çıkınca satışları duracaktır.yapılan güvenlik testinde bagajına kadar duvara yapıştığını hepimiz gördük

mermerler onayları alırsa mayısa kadar satışa sunacakmış yani bize kardeş geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün konusu oldu Yeni'de, Chery henüz güvenlik testlerine girmemiş...Özellikle suv için çok iddialılar ve mevcut Mazda showroomlarında değil, yeni açılacak showroomlarda satmayı planlıyorlar anladığım kadarıyla...

Bence 3 yıldız alabilirse ucundan, kıyısından, şakır şakır satılır, kimse Çin-min bakmaz, fiyat 10 milyar oldukça....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim kasdettiğim Avrupa'ya girebilmeleri için euroncap testi, henüz girmemiş...

Enes ilk verdiğin link açılmıyor, videoda da o açıdan kötü görünmüyor.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim kasdettiğim Avrupa'ya girebilmeleri için euroncap testi, henüz girmemiş...

Enes ilk verdiğin link açılmıyor, videoda da o açıdan kötü görünmüyor.....

Abi bu gösterilen test euroncap'in zaten ancak euroncap'in resmi sitesinde bir açıklama yok.

Birinci linki denedim ama bende açıldı. Videoda ise direksiyon geliyor surata doğru; daha ne olsun abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bu gösterilen test euroncap'in zaten ancak euroncap'in resmi sitesinde bir açıklama yok.

Birinci linki denedim ama bende açıldı. Videoda ise direksiyon geliyor surata doğru; daha ne olsun abi :)

Ben daha kötülerini de gördüm, o kadar da fena gelmedi bana...Ahmet'in dediği gibi biraz daha çalışırlarsa becerirler ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

o fiyatlara garanti çok satar ama sonucu düşünmek can sıkıcı valla her 10 milyar bulan bi araba alacak dalacak trafige, sonrasında hem trafik daha da berbat olacak hemde kazalarda zaiyat artacak >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o fiyatlara garanti çok satar ama sonucu düşünmek can sıkıcı valla her 10 milyar bulan bi araba alacak dalacak trafige, sonrasında hem trafik daha da berbat olacak hemde kazalarda zaiyat artacak >:(

+10.000REP

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...