Jump to content

Araç Çalışırken Amortisörlerden Ses Geliyor

Guest mazdamania06
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mazdamania06

araç çalışır durumdayken acaip derecede rahatsız edici salantılı bir ses geliyor buna benzer sorunlarla karsılasmıstım rolanteden dolayı karsılastıım ama bu çok farklı bi ses traktör sesi gibi gürültülü ve sallayıcı karbüratör tarafından gelio ben ondan süphelendim ama yine arabacı bir arkımla değerlendirme yaptıımız zaman amortisörlerde ortak karara bağladık buna benzer bir sorunla karşılaşan var mı ve nasıl bir çözüm buldunuz  :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç çalışır durumdayken acaip derecede rahatsız edici salantılı bir ses geliyor buna benzer sorunlarla karsılasmıstım rolanteden dolayı karsılastıım ama bu çok farklı bi ses traktör sesi gibi gürültülü ve sallayıcı karbüratör tarafından gelio ben ondan süphelendim ama yine arabacı bir arkımla değerlendirme yaptıımız zaman amortisörlerde ortak karara bağladık buna benzer bir sorunla karşılaşan var mı ve nasıl bir çözüm buldunuz  :-[

Normalşartlarda araç çalışırken direksiyonu tam sag ve sol yaptıgınız zaman tıkır tıkır bir ses gelir hatta bu ses arabanın kasasına yansır ve direksiyon dönerken amartisör titreme  yapabilir takılıyormuş gibi zaten bu sesi çok düşük hızda hissedersiniz yada araç durdugu yerde dieksiyonu çevirdiniz zaman hissedersiniz ..

doru sesten bahsediyorsak  bu sesi yapabilecek zaten sizde şüphelenmişsiniz  amartisörün üst kafasında  plastik bilyalar var bunlar kurudu zaman yagsız kaldıgı zaman  yapmış ses yada sorun sizin dediniz ses dir ona bir baktırın  zaten usta aracı lifte kaldırdıgı zaman  anlıyacaktır ..

birde kafama takıldı direksiyon kutusu yag kaçırıyormu yag kaçırma var  ise  direksiyon pompası hava yaptıgı için direksiyonu çevirdigin zaman bu sesi ve aynı titremeyi yapar ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mazdamania06

teşekkürler hocam direksiyonda bir yağ kaçırma yok ama dediiniz gibi tam kırıldıında belirtiğiniz sorunlar mevcut yine sanayi yolları gözüktü bana bu sefer kendimin çözebileceği bi olay gibi durmuo direk olarak sizin süphelendiiniz seyleri iletcem ustama  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...