Jump to content

1990 626 2.0 otomatik

Ilgaz-p
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bir tanıdığımıza aldığımız 626 dan memnunuz fakat bazı sorunları var

otomatik vites aracımız gaz pedalına yarım basarken bi sorun yok fakat tam gaz yapınca örneğin arac 90 ile giderken sollamaya cıkacağımız zaman tam  gaz yapıyorum ara 5.000 devire cıkıyor ama yavaslıyor 70 lere falan düşüyor ve hızlanmıyor öyle kalıyor ayağımı gazdan çekiyorum yarım gaz yapıyorum arac hızlanmaya başlıyor buralarda otomatikten kimse anlamıyorum sorun sanzuman ayar mı gerektiriyor yoksa ömrünü tamamladı mı acaba.

birde otomatik sanzuman düz sanzumana çevrilebiliyormu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, ilk önerim şanzıman yağının kontrolü, mümkünse değiştirilmesi olacaktır. (Genelde yurdum insanı 150binden önce şanzıman yağını değiştiriyor.)

Eğer devam ederse sorun, bir usta elinin değmesi gerekmekte. Ama ilk bakılacak yer türbin olacaktır. Ondada sorun yoksa zaten komple orinklerde dahil değişip komple şanzıman yapılması gerekecektir. Sormadan söyleyeyim, şanzımanın indirilip tamir takımlarıyla aşağı yukarı 1500lira gibi mal olacaktır.

Aman iyi usta bulun. Mümkünse Mazdacı ya da en azından Japoncu olsun.

Düz vitese döndürmek size mantıklı gelebilir ilk etapta, ama işin sadece şanzımanla bitmeyeceğini, bir sürü alet edevatında değişeceğini görünce vaz geçeceksiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, ilk önerim şanzıman yağının kontrolü, mümkünse değiştirilmesi olacaktır. (Genelde yurdum insanı 150binden önce şanzıman yağını değiştiriyor.)

Eğer devam ederse sorun, bir usta elinin değmesi gerekmekte. Ama ilk bakılacak yer türbin olacaktır. Ondada sorun yoksa zaten komple orinklerde dahil değişip komple şanzıman yapılması gerekecektir. Sormadan söyleyeyim, şanzımanın indirilip tamir takımlarıyla aşağı yukarı 1500lira gibi mal olacaktır.

Aman iyi usta bulun. Mümkünse Mazdacı ya da en azından Japoncu olsun.

Düz vitese döndürmek size mantıklı gelebilir ilk etapta, ama işin sadece şanzımanla bitmeyeceğini, bir sürü alet edevatında değişeceğini görünce vaz geçeceksiniz.

otomatik sanzumana kaç numara yağ konuyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...