Jump to content

RX-8 Diferansiyel Sorunu

mrtkn16
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest ThUnDeRbErK

iyi ama kat 4500 tl midpipede trde yok.anladğim kadaıyla cat back kat den sonra. komple egzoz alsam sorun çözülürmü? ve alana kadar nasıl kullanmalıyım bu şekliylemi iptalmi ederek.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-mazda-rx8-egsoz-katalizatoru-n3y22055xa/detay?keyword=mazda%20rx8

Bak satılık çıkma katalitik  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ThUnDeRbErK

peki komple egzoz alsam sıkıntı bitermi. sonuçta bu çıkma ne olduğuda belli değil haksızmıyım

Çıkma dediğin parçadan çıkacak egzoz gazı sıfır veya çıkma olması bişi değiştirmez atarı yok kokarı yok pert arabadan çıkarmışlar.komple egzoz alsam diyorsun ama orjinal kat 4.500 TL pahalı düşünüyorsun komple egzoz demek headers,mid pipe,cat back 3.000-4.000 $ para veririm diyorsan tabiki  ;) modifiye = maddiyat limit yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o pert aracı biliyorm 108000 km de.artı 9000 tl ye motordeğişti 4500 tl  kat verilmez::)) bu arada elimde tek rotorı bozuk rx8 motoru var.bilgn olsun.bide bu 0-100 8 sn ölçmüştüm yanlış ölçüm yapmışım 0-100 videoları izlediğimde anladım.cd çaların saniyesinden kaynaklı:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mrtkn16:

aracın katı orjanl değil diyorsun ve ses gelıyor. Ses gelme ufak taslar borunun icinde sallanıyor mu gibi?Eğer öyle ise cat kırılmış (kanyak var ise arkadas midpipe yapmak ile uraşmış). Katı sök içine temizle veya komple eksoz sistemini. Sorun o zaman çözülür. Orijnal kat olduğu an CEL yanmama olayı ver. Her türlü mid-pipe da bir noktada CEL yanar. Ben Celi kaptıyorum her hesefer. Eğer modala merakın yok ise, cataliztor u tak bitir işi. Komple egosz masrafları gerek yok

TheUnderberk:

22 hp mümkün değil veremez. O dynolarda belirli süratlar viteslerde ve devirlerde tutuyorlar. Ayrıca test esnasında önden buz gibi hafa basıyorlar. 22 hp egsoz ile alamasın, sadece turbolarda fark eder NA da değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest ThUnDeRbErK

mrtkn16:

aracın katı orjanl değil diyorsun ve ses gelıyor. Ses gelme ufak taslar borunun icinde sallanıyor mu gibi?Eğer öyle ise cat kırılmış (kanyak var ise arkadas midpipe yapmak ile uraşmış). Katı sök içine temizle veya komple egzoz sistemini. Sorun o zaman çözülür. Orijnal kat olduğu an CEL yanmama olayı ver. Her türlü mid-pipe da bir noktada CEL yanar. Ben Celi kaptıyorum her hesefer. Eğer modala merakın yok ise, cataliztor u tak bitir işi. Komple egosz masrafları gerek yok

TheUnderberk:

22 hp mümkün değil veremez. O dynolarda belirli süratlar viteslerde ve devirlerde tutuyorlar. Ayrıca test esnasında önden buz gibi hafa basıyorlar. 22 hp egzoz ile alamasın, sadece turbolarda fark eder NA da değil.

Sana şöyle söyliyim rotary'de en pahalı modifiye işlemi header mid pipe cat back'dir greddy 22 hp garanti ediyor,veremez yapamaz gibi iddaa'lı konuşmayın rx8club'da adamlar ateşleme sistemi,volan,kasnak,hava filtresi,ve komple egzoz sistemleriyle tekerde 200whp güçleri yakalıyor,n/a olarak güç 260lara çıkarmak şaşırtıcı değil a-spec mazdaspeed rx-8 stock 247hp mesela güzel bir ecu ile ultimate e-manage'le güzel sonuçlar alınabilir şaşırmamak gerek araçta altyapı var alınacak güç var ama alacağın güç ile vereceğin para birbirini orantılı olmadığından dolayı ya turbo yada supercharger'a yöneliyor insanlar.

Greddy: Price is about $1000 for complete system.

Greddy claims a 22HP increase over stock for this.

http://www.rx7.com/RPGReddyRX8exhaust/rx8midpipemufflerclips.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...