Jump to content

Mazda 3 Son Hız

orhan başara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

valla bende bekliyorum bişeylerde bitmedi işi daha sırada water injection sistem var :D

ailecek takip ediyoruz, severek izliyoruz. merak ediyorum abi senin bu araç sonunda nasıl bişey olacak, ne kadara malolacak :D

ben formülü yaptım bakalım tutarmı

maliyet = topspeed x [ 10 x (normal 0>100 - yeni 0>100) ]

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ailecek takip ediyoruz, severek izliyoruz. merak ediyorum abi senin bu araç sonunda nasıl bişey olacak, ne kadara malolacak :D

ben formülü yaptım bakalım tutarmı

maliyet = topspeed x [ 10 x (normal 0>100 - yeni 0>100) ]

:fiuw:

geçen zorlamadan ve kalkışta turboyu yüklemeden denedim 8-8.5 sn gibi 0-100 herşey bitince 8 e sabitlesem yeter bana zira 0-100 olayı değil amacım son hızda değil tek derdim evladiyelik sağlam ve kullanımı deli keyif veren bi araç sahibi olmak :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok doğrı anlaşılma var :) Caponyada 180km sınırlandırması var. yani sınırlandırma olmayanlar çakma, capon işi değil çin işi  :geyik::2funny:

hadi ya ben yanlış anlamışım, benim ki çin malı çıktı iyimi :( 

geçen zorlamadan ve kalkışta turboyu yüklemeden denedim 8-8.5 sn gibi 0-100 herşey bitince 8 e sabitlesem yeter bana zira 0-100 olayı değil amacım son hızda değil tek derdim evladiyelik sağlam ve kullanımı deli keyif veren bi araç sahibi olmak :D :D

maşallah abi ne diyelim güle güle kullan, darısı başımıza  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Caponyada 180km sınırlandırması var.

dünyanın en iyi spor arabalarından bazılarını yapan bir ülke için çok ironik doğrusu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muhtemelen gelen partilerde farklılık vardır... Üretim yetişmedi ise iç piyasaya ayrılan araçlardan yollamışlardır  :tey:

Olmaz Japonya da öyle şeyler. Herşey standarttır. When you are big in Japan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ben 2010 touring sedan ile gecen hafta 205-210 arasını yaptım düz otoyolda hatta bir ara 180 de hız kesecek diye ayagımı gazdan kestim ama baktım bir kesilme yok ben de tekrar topukladım yani kesmesem kadranın sonunu gorurdum buyuk ihtimalle

ama bir arkadasın dedigi gibi 200 civarı artık o guvenlik hissi kalmıyor ki nihayetinde bu da mercedese bmw degil

e biz de schumacher olmadıgımıza gore :)

kazasız belasız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu da mazda3 nihayetinde?!?... 200de DSC nin devreye girmesine dikkat çekmek istiyorum...

çekmesi biraz zor oldu ve yol bitti...

mps bu, 200 az :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muğla'ya her zaman kar yağmıyor...

Fırsat bu fırsat demiştik... Bu da yanlama testi...

İşin enteresanı biz bunları yaparken millet yollarda buzun üstünde araba ittiriyordu...

Umarım beğenirsiniz...

Not: Sevgili adminler bunlara bir yer bulamadım.Kusura bakmayın. Siz ister burda bırakın, ister daha uygun bir konuya koyun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muğla'ya her zaman kar yağmıyor...

Fırsat bu fırsat demiştik... Bu da yanlama testi...

İşin enteresanı biz bunları yaparken millet yollarda buzun üstünde araba ittiriyordu...

Umarım beğenirsiniz...

Not: Sevgili adminler bunlara bir yer bulamadım.Kusura bakmayın. Siz ister burda bırakın, ister daha uygun bir konuya koyun...

hocam çok eğlenmişsiniz ya valla özendim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Arkadaşlar, düz yolda (tamamen eğimsiz, arabayı el freni çekmeden bıraktığında kıpırdamayacak kadar :) ) maksimum kaç km hıza ulaştınız?

Benim 187 km/h.

Yaklaşık 2 dk son gaz kullandım bu şekilde ama pek değişmezdi en fazla 190-192 km civarını görebilirdi belki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada, bunca zamandır ilk defa 160 'ın üstüne çıktım, ilk sıkıştırmam yani. Yoksa trafik canavarı değilim :) Passat'ın biri oldukça tahrik etti beni, Allahtan 1.6 passattı yoksa 15 yıllık şoförlüğümde ilk kez bu kadar gaza gelmişken kaybedebilirdim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...