Jump to content

Mazda 3 Son Hız

orhan başara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ciddi bir yokuş çıkıyorsanız normal. Fakat düz yolda veya yokuş aşağı 200 ve üzerini görmesi lazım. ( Tehlikelidir denemeyiniz, bilgi amaçlı yazdım ) Enjektör, hava filitresi, yakıt filitresinden tutunda bir çok sebebi olabilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azından 200 km hızla viraja girmiyorsun Mustafa :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En azından 200 km hızla viraja girmiyorsun Mustafa [emoji4]

O iyiliği var tabi abi ama altındayken de gitsin diyorsun 😀

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabam düz vites düz yolda 217 civarı yani 220 ye milim kala araba 5. Vitesin kesicisine girdi bu internette 230 yapanlar nasıl yapıyo acaba 2.0 mı onlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
Bir saat önce, Mazda41 :

Ben en son 215 gordum dizel Mazda 3 ile siz Mazda 3 lerinizle kac km gördünüz

Benim gördüğüm hıza ulaşamamışsın. 

Ulaşabilir misin ?

Ben ihtimal vermiyorum.

Bu arada Yunus daha 22 yaşındasın. Aman dikkat diyorum !!

Benim hız verilerim aşağıda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, İlhan :

İyi bak abi senin gözlerin bozulmuş. :D  

Gözüm bozuk doğru ama gözlüklerim sağlam , daha yeni muayene oldum :D Ayıp değil mi yaşlı bir adamla uğraşıyorsun, alırım yarın intikamımı :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, M.E.G :

220 yi milim geçmiyor. Denemeyin boşuna :) 

Geçiyooooooorrrrr

Geçiyordaaaa nasıl geçtiğini biliyorsun. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi 215 gordumde fotograflayamadim 

14.06.2015 at 00:03, İlhan :

Bende Düzce-Gerede otoyolunda deneme yaptım. Renault Fluence'den 170'de yol istedim vermedi !! Sonra gazı kökledim 180 oldu tekrar yol istedim, halen vermedi. Guzu 190 oldu, Fluence halen önümde. 200 oldu, Fluence gazı kökledi arayı 2-3 boy açtı.

Sen misin arayı açan, gaz pedalından ayağımı çekip, tekrar kökledim gazı. 210 - 215 -220 oldu tekrar sellektör yaptım. Fluence'de nasıl bir motor, nasıl bir beygir güç varsa geçemiyordum. Tekrar kökledim gazı, 230-235-240'ı gördüm tekrar bir sellektör. Yok arkadaş adam yol vermiyor..

Madem senmi yol vermiyorsun, bende attım kendimi sağ şeride. Kökledim gazı tekrardan, 240-245 derken garip bir ses gelmeye başladı. Tam 250 km hızı gördüm, o duyduğum ses artmaya başladı. Lan bu ses ne ? Nereden geliyor bu ses derken. Eşimin İlhan şu saati sustururmusun, çocuk uyanacak. Hadi kalk işe geç kalacan  feryadı ile uyandım...:D

Ohhhh bee rüyaymış....Yoksa kabus mu deseydim..Fluence'yi geçemeden uyandığıma mı üzülsem. Yoksa forumda Mazda 3 hız rekorunu kıramadan uyandığıma mı üzülsem. :)

Abi yarildim gulmekten buyuk ciddiyetle okuyordum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 dakika önce, İlhan :

Geçiyooooooorrrrr

Geçiyordaaaa nasıl geçtiğini biliyorsun. :D

Senin hızlara çıkamayız abi biz :D Rüyamda da göremedim ben o hızları :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alttaki resim fotoşoplu. Resimdeki aydınlığı biraz açınca net belli oluyor ancak 180'den 220'ye sonra 230'a atlaması dolayısıyla zaten anlaşılmıyor mu?

znkZ69.jpg

Fotoşop'la cok değişik atmosferler yaratmak mümkün. Örneğin burada resme dünyanın fotoşop window'u eklenmiş ve stüdyonun duvarları da ne güzel çıkmış :)

aXQv9B.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, revivo73 :

Alttaki resim fotoşoplu. Resimdeki aydınlığı biraz açınca net belli oluyor ancak 180'den 220'ye sonra 230'a atlaması dolayısıyla zaten anlaşılmıyor mu?

Fotoşop'la cok değişik atmosferler yaratmak mümkün. Örneğin burada resme dünyanın fotoşop window'u eklenmiş ve stüdyonun duvarları da ne güzel çıkmış :)

@revivo73 abi photoshop değil !! Paintshop desek daha doğru. :D

Abi yukarıda kaçırdın sanırım... Bunu ben hem Burak abiye hem Yunus kardeşime geyiğine, esprisine takılmak için hızlıca bir şaka yaptım zaten..

Hayır zaten hız rakamları 20'şer 20'şer giderken 160 -- 180 -- sonra 220'ye atlıyor farkındaysan.. ardından da 10'ara düşüyor 230 geliyor. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
4 dakika önce, Mazda41 :

Benim fotomu hatali anlamadim8)

Yunus sen 215 km hızı gördüm deyip, 195 Km hıza ait fotoğrafı paylaştın ya.. 

Onun esprisini geyiğini yaptık...Ben senin fotoğrafla oynayıp 220 km hızda gidiyormuş gibi filan yaptım...Onun muhabbeti.. :D  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, İlhan :

Yunus sen 215 km hızı gördüm deyip, 195 Km hıza ait fotoğrafı paylaştın ya.. 

Onun esprisini geyiğini yaptık...Ben senin fotoğrafla oynayıp 220 km hızda gidiyormuş gibi filan yaptım...Onun muhabbeti.. :D  :geyik:

Abi cahillik buyuk bela:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...