Jump to content

Mazda 3 Son Hız

orhan başara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Oldum olası bu çarpışma testi videolarını izledikçe bir tuhaf oluyorum. Aslında ders niteliğinde görüntüler bunlar, tabi kendine ders ve pay çıkarabilene. 65 Km hızla yapılan bu testteki araçların, ne hale geldiğini izlerken görüyoruz. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun arkadaşlar. Ve unutmayalım, unutturmayalım aşırı hız tehlikelidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, aracın ne kadar hız yaptığı değil ne kadar çabuk durduğu önemlidir. Hayati tehlike atlatmadan önce bunun farkına varmanızı umut ediyorum.

Demişim ve hala aynı fikirdeyim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dun gece yuksek hizla onumde aniden ve durmamasi gerken bir yerde duran birine arkadan bindiriyordum ancak mazda'nin frenleri beni kurtardi. mazda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...

Bak bunu hiç düşünmemiştim veli abi :)

Allah korusun ne 260'ları yahu, lütfen kendinizi ve sevdiklerinizi bi kez daha düşünerek sürat yapın... Lütfen !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah korusun ne 260'ları yahu, lütfen kendinizi ve sevdiklerinizi bi kez daha düşünerek sürat yapın... Lütfen !!

Yok be abi ne 260 ı makarasındayım ben işin zaten 200 ü geçmiyorki..Bazen servise gittiğimde renginden dolayı diğer müşterilerin gözü benim mavişte oluyor bende servisteki ismail abimize onların yanında diyorumki "Abi 290 dan sonra hafif titreme oluyor eskiden yapmıyordu bşr bakıversene" oda huyumu bildiği için bozuntuya vermiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok be abi ne 260 ı makarasındayım ben işin zaten 200 ü geçmiyorki..Bazen servise gittiğimde renginden dolayı diğer müşterilerin gözü benim mavişte oluyor bende servisteki ismail abimize onların yanında diyorumki "Abi 290 dan sonra hafif titreme oluyor eskiden yapmıyordu bşr bakıversene" oda huyumu bildiği için bozuntuya vermiyor

Güzel taktikmiş aman maviş nazara gelmesin...  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

temel Ferrari firmasına gidip araba almış kendine çok geçmeden geri gelmiş arabanın şanzuman dağılmış bi şekilde.neyse temele yeni bi araç vermişler tabii Ferrari mühendisleri bu işi incelemeye koyulmuşlar, aradan zaman geçmiş temel yine şanzuman elinde geri gelmiş :) aaaa demişler bu kadarı da fazla sen nasıl olurda dünyanın en iyi markasında arka arkaya iki kez şanzuman indiriyorsun diye Temel e bir araba daha vermişler ve yanına bir de mühendis. temelle mühendis çıkmış otobana, 1,2,3,4,5 gidiyorlar mühendis temele

-eee demiş her şey yolunda.

-olur mu demiş temel daha yeni başlıyoruz bak demiş vitesi göstererek şurada R yazıyor ya.

-evet demiş mühendis,

-ha işte o ROKET e alıyorum ondan sonra oluyo ne oluyosa:) :)

Bizim Mazdalarda da ROKET koymuşlar mı acaba:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...