Jump to content

Yeni kasa Mazda3 - 1.8 143 beygir Yeni kasa Lancer

sercan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-lancer-tek-kelime-sifir-ayarinda-bir-kopekbaligi-otomatik/detay

sıfır liste fiyatı 51 diyor, 5000 km de 40  :o bu kadar düşermi fiyat enteresan. 3 lerin ikinci eli zayıf diyeler bi daha düşünsün :D

kia son dönemde baya iyi araba çıkarıyor, cerato nun içide baya güzel duruyor. Test sürüşüne kia yada uğramak gerekti şimdi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kia Eresin Topkapı'ya uğrayın satışta mutla yardımcı olurlar.

Hyundai için Maltepe E-5'in hemen yanında Tuna Plaza var Bünyamin bey'le görüşürseniz her konuda yardımcı olur.

Edit: [ben sizi Istanbul'dasınız diye düşünmüştüm tabi bunları yazrken.] :2funny:

50 bin lira civarına 2. el Mazda 6'da düşünülebilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Guest élégancé

merhabalar ;

bence lancer mazda3den çok farklı.tasarım olarak göz doyurucu bir araç mazda 3'e göre.her ne kadar mazda hayranı olsamda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orası öyle tabi, hele dizeli. Tavanı yüksek, içi ferah, köşelerdeki ön kelebek camları da çok işer yarıyor. LPG'lisini kullandım çok az yakıyordu hayret ettim.  :D

O kadar hafif olduğunu da bilmiyordum.  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niye abi parkederken çok işe yarıyor. ;D

Mitsubishi'nin sevmediğim yanı içi çok sade ve plastik hiç kaliteli değil. Konsola bakınca bomboş duruyor benim de hiç hoşuma gitmiyor. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

Motor özellikleri ve yürüyen performansı olarak, özellikle otomatiği hiç doyurucu değil her ne kadar ailemizde mazdanın yanında coltta olsa. Şekil tamamen görecelidir. Ama araba baya bir geniş mazda 3 ve 6ya göre... :)

mitsubishiye bindiğim söylenemez şekil itibariyle yorum yapıyorum

ama mazda 3 düşünen arkadaşlara şunu söyliyim alın gözünüz kapalı alın.bindim benim aracımdan zerre fark yok.sadece genişlik ve ön panel malzeme kalitesi hariç.kaldıki emsallerinden 1 gömlek önde. ama tip olarak mitsubishinin bütün araçlarına zaafım var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...