Jump to content

Mazda Yeni BT-50'yi Lanse Ediyor

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

MazdaClubTR_YeniBT-50.jpgMazda, Yepyeni BT-50 Pickup’ın Dünya Prömiyerini Gerçekleştirecek

İstanbul, 14 Eylül 2010. Mazda Motor Corporation, 2010 Avustralya Uluslararası Otomotiv Fuarında, 15 Ekim 2010 Cuma Günü düzenlenecek basın toplantısıyla Yepyeni Mazda BT-50 kompakt pickup’ın dünya çapındaki lansmanını gerçekleştirecek. Yepyeni BT-50, fuar süresince Mazda standının ilgi odağı olacak.

Yepyeni Mazda BT-50, modern ve yenilenmiş çizgisiyle kompakt bir pickup aracının konvansiyonel imajını altüst eden “aktif yaşam aracı” olarak lanse ediliyor.

Yeni model, baştan aşağı aracın yepyeni bir versiyonu olarak geliştirildi. Ayrıca göz alıcı tasarım, güç ve güvenirlikle birlikte Yepyeni Mazda BT-50, aileler, işçiler ve keyif düşkünleri gibi aktif yaşam tarzına sahip geniş bir müşteri yelpazesine mükemmel çözüm sunuyor. Dış tasarım, canlı çizgilerle birleşen güvenirliği ve bir atletin güçlü kas yapısına atıfta bulunan görünümü ile sportif ve dinamik formları öne çıkıyor. Atletik ve özgün tasarım bu etmenlerin tümünü dengeleyerek, Yepyeni BT-50’ye dikkatleri üstünde toplayan ve anında Mazda olarak tanınmasını sağlayan bir görünüm kazandırıyor.

Yepyeni Mazda BT-50’nin tasarımı beklenen sürüş keyfini sağlarken, kompakt pickup pazarında yeni bir yönelim sağlıyor.  Araç, Avrupa’da da satılacak dünya çapında bir model olacak.

Bu yılın Avustralya Uluslararası Otomotiv Fuarı’nda sergilenecek bir diğer teknoloji, Mazda’nın Avustralya’da ilk çıkışını yapacak olan gelecek nesil SKY Concept*  güç aktarma organlarının serisidir.  Mazda’nın 2007 “Sürdürülebilir Zoom-Zoom” vaadi, 2008’e kıyasla 2015’e kadar genel ortalama yakıt ekonomi seviyesini yüzde 30 azaltacak ve Mazda SKY-G* benzin ve SKY-D* dizel motor konseptleri ile bu iddialı hedefe ulaşmada çok önemli bir rol oynayacaktır.

Satış için planlanmış

Yepyeni Mazda BT-50 (Dünya Prömiyeri)

Şu anda satışta

Mazda2, Mazda3, Mazda6, CX-7, Mazda CX-9, Mazda MX-5, Mazda RX-8

Sunulan teknoloji

Yeni nesil Mazda SKY-G* direkt enjeksiyonlu benzin motoru

Yeni nesil Mazda SKY-D* temiz dizel motoru

Yeni nesil Mazda SKY-Drive* otomatik vites

post-1225-141695281862_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• MuRDoC_111

10

• Gökhan

11

• okkko

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

yanlışsam düzeltin, güncel bt-50'nin 2006 ya da 2008'de üretimine başlandı.. güncel bt-50'ye benzeyen yeni ford ranger'ın ise 2010'da üretimine başlandı.. ford 2 sene geriden gelerek Kadir Abi'nin de söylediği gibi şaseyi mazda'dan aldı, yani ranger hala yeni sayılır ve kasa ömrünü doldurmamıştır diye düşünüyorum.. bu durumda çıkacak olan yeni kasa bt-50'de ford'un ortaklığı yoktur diye zannediyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ortak üretim auto alliance çatısı altında devam edecek. her ne kadar diğer modellerde  mazda ford ortaklığı son bulmuş olsa da bu modelde devam ediyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde iki arkadaş kavga ettiler. Birisi 1.90 120 kilo, diğeride 1.60 50kg.

50 kiloluk olan hastenelik oldu. Ziyarete gittiğimizde sorduk nasıl oldu diye.

Cevap;

"-Burnuna burnuna vurdum mahvettim şerefsizi" Oldu. :D

Mazdanın mevzusuda bizim 50 kiloluğun mevzusu gibidir kesin. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde iki arkadaş kavga ettiler. Birisi 1.90 120 kilo, diğeride 1.60 50kg.

50 kiloluk olan hastenelik oldu. Ziyarete gittiğimizde sorduk nasıl oldu diye.

Cevap;

"-Burnuna burnuna vurdum mahvettim şerefsizi" Oldu. :D

Mazdanın mevzusuda bizim 50 kiloluğun mevzusu gibidir kesin. :D

iyiymiş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorma bende kavga ettim, 6 kişi daldılar, 5 olsa kesin döverdim, 6 olunca berbaere kaldık  :2funny::tey:

Ben forddan motorun pahalıya alındığı muhabbetine inanmıyorum zaten... Başka üreticilerde var, onlardanda alabilirler...

mazda foeddan motor almıyor ki...

aldığı bir yer var o da PSA.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada yeni sky serisi motorlar yolda... küçük hacim, ekonomi ve yüksek güç veren benzinli ve dizeller otomobil otoritelerine sürdürülmüş, aralıkta bayilere kullandırılıp detayları verilecek. tahimnen yılbaşından itibaren euro5 olarak yeni bir dizel mazda3 de kullanılacak. ilk duyumum 115hp olacağı. mazda nın kendi mamülü bir motor bu. benzinli euro5ler de sipariş listelerinde ancak aynı güçte. (105hp) seneye sky serisi benzinli motorlarla güçler arttırılacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...