Jump to content

Mazda Yeni BT-50'yi Lanse Ediyor

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• MuRDoC_111

10

• Gökhan

11

• okkko

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

navara ve benzerlerinin yerini alıcakmı bakalım.eğer tutarsa büyük ihtimal binek otomobillerde bunun sayesinde satış ve popülerlik biraz daha yükselir.inşallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

jant ebatı büyük olsaymış keşke.çamurluk arası çok boş duruyo görüntü olarak malesef negatif :( ben navara'nın tahtını alır diyodum ama görünüm olarak biraz zor gibi.tabi kokpit hariç :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okancım teşekkürler. Ama resimleri hep önden göster.

Çünkü arkası bayağı kötü. :nea:

Burası Yeni Zelanda galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok öyleyse, buraya aynı yapıda gelmez. demedi demeyin. Çünkü okyanusya ya satılanlarla aynı olmuyor bizimkiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok öyleyse, buraya aynı yapıda gelmez. demedi demeyin. Çünkü okyanusya ya satılanlarla aynı olmuyor bizimkiler.

avustralya-melbourne. bize gelenler ile aynı araç satılıyor hali hazırda orada. bizden 2 ay önce satmaya başlayacaklar orada. 2 ay sonra avrupa ile aynı anda Türkiye'de nasipse. tahminen ağustos-eylül civarı gelecek.

2.2 150HP

1 kaç ay sonra ise 4x2 high-rider modeli de gelecek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bildiğim kadarıyla Japonya, Avustralya ve Avrupa'daki araçlar dış görünüm itibariyle aynı.. Amerika'da farkediyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

avustralya-melbourne. bize gelenler ile aynı araç satılıyor hali hazırda orada. bizden 2 ay önce satmaya başlayacaklar orada. 2 ay sonra avrupa ile aynı anda Türkiye'de nasipse. tahminen ağustos-eylül civarı gelecek.

2.2 150HP

İrfan senin dediğin gibiyse o zaman iyi.

2.2 150 HP iyi iş yapar. Yıllık 470 lira vergi de süper.

İnşallah el fireni aynı yerde değildir. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ooo el fireni ayaktanmış. Amerikan usulü.

gökhan abi yıllık değilde 6 aylık 470 tl olmasın

Bu araba, 1500kg. altındaysa ve kamyonetse (2011 yılı için)

1-6 yaş aralığı ve 1500 kgye kadarsa (Net ağırlık ve istiap haddi)

470/2=235 Lira adaş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ooo el fireni ayaktanmış. Amerikan usulü.

Bu araba, 1500kg. altındaysa ve kamyonetse (2011 yılı için)

1-6 yaş aralığı ve 1500 kgye kadarsa (Net ağırlık ve istiap haddi)

470/2=235 Lira adaş.

toplam yüklü ağırlığı 1500kg ve altı için dediğin geçerli. bu aracın toplam yüklü ağırlığı 3200kg. yani 3500kg a kadar olan gruba girer. bir üst vergi dilimi. 6 aylık 480 civarında olması lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.2 150HP

Şu efsanevi 2.2 dizel motor. 400 nm olan sanırım. CX-7 lerde kullanılandan.

Mazda3 te tampon sırıtıyordu, bu aracın ön taraf komple sırıtıyor gibi geldi bana :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu efsanevi 2.2 dizel motor. 400 nm olan sanırım. CX-7 lerde kullanılandan.

Mazda3 te tampon sırıtıyordu, bu aracın ön taraf komple sırıtıyor gibi geldi bana :D

sanırım aynı motor değil. ancak blok ve motor kodu aynı olabilir. 150hp versiyonu yok o cx7 ve mazda3 ve 6 da kullanılan motorun. ancak torku çok daha fazla olacağını sanıyorum. 480 civarı çıkabilir. kamyonet gibi araçlarda bildiğiniz gibi torkun fazla olması istenir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...