Jump to content

Mazda Yeni BT-50'yi Lanse Ediyor

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 70
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

7

• MuRDoC_111

10

• Gökhan

11

• okkko

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

O zaman yazılım farklıdır diye tahmin ediyorum..

şimdi binek ve ticari araçların motor yorgunlukları ve kullanım yoğunlukları vs şartlar farklı olacağı için farklı motorlar tercih ediliyor, öte yandan yedek parça stoklaması ve bulunabilirlik manasında aynı motor kullanmanın verdiği avantajlar tartışılmaz bile. teknik bir konu aslında...

yani en fazla 2ton gelecek bir taksiyi götüren mekanik, yerine göre 3 ton yüklü vaziyette kendisi+3ton römorklü bir kamyoneti nasıl götürsün. mutlaka yağlaması, soğutması, aktarması (motor içi) farklı olacaktır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Mazda’nın dayanıklılığı ile ün yapmış pickup modeli BT-50 yenilenen halinde farklı bir kapı tasarımı kullanacak.

Markanın daha önce spor aracı RX-8’de kullandığı kapı yapısına benzeyen bir tasarıma sahip olacak BT-50 önümüzdeki günlerde ilk olarak Avustralya’da satışa sunulacak.

Büyüyen boyutlarıyla dikkat çeken aracın yükleme kapasitesi 266 litre büyüyerek 1453 litreye ulaşmış. Eskisinden daha geniş bir yaşam alanı sunan modelin malzeme kalitesi de arttırılmış.

arabam.com'dan alıntı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye'de şatışa sunulması için biraz daha beklemek lazım galiba.Eşim zaten dünden razı ama bakalım nasip kısmet.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda’nın dayanıklılığı ile ün yapmış pickup modeli BT-50 yenilenen halinde farklı bir kapı tasarımı kullanacak.

Markanın daha önce spor aracı RX-8’de kullandığı kapı yapısına benzeyen bir tasarıma sahip olacak BT-50 önümüzdeki günlerde ilk olarak Avustralya’da satışa sunulacak.

Büyüyen boyutlarıyla dikkat çeken aracın yükleme kapasitesi 266 litre büyüyerek 1453 litreye ulaşmış. Eskisinden daha geniş bir yaşam alanı sunan modelin malzeme kalitesi de arttırılmış.

arabam.com'dan alıntı

2012 yılı ilk çeyrek Türkiye'de görebilirsiniz bu aracı. Ancak sadece çift kabin (doublecab) olarak ithal edilecek. 1,5 kabin tabir edilen arka kapıları geri açılan model gelmeyecek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

bu yeni bt-50 avrupaya gelmeyecek galiba.. Halbuki çok güzel olmuştu..  kardeşi ranger bu kadar satarken mazdanın daha avrupaya satmaması mazda'yı rahatsız etmiyor heralde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

bugün tatilden istanbula döndüm. Tatil boyunca yollarda gördüğüm sayısız bt-50 beni çok etkiledi  :D kimisi yurdum köylüsünündü çoğu da yolun içinde bulunduğu belediyelerin mazda bt-50lileriydi. yol yapımında güvenlik aracıydı  :D Aklıma hemen geldi. Yeni mazda bt-500lerden hala haber yok mu ?  :nea: Bu eski kasaların üretimi durmadı mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...