Jump to content

2010 mazda 3

grk41

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

bence maximumu görmüş aracın kısmetini bağlarsan 1 aya indirimler gelecek daha düşüğe satmak zorunda kalabilirsin arkadaşım ben üsküdar da mazdanın 2.el araçlarını alıp satıyorum beni dinle bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

guncel.

Dun ve bugun 3 kişi baktı arabaya. Pazar günü de bakmaya gelecekler. Önümüzdeki hafta içi birine satışı veririm diye tahmin ediyorum.

Gitti gidiyorrr...  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya hakkaten zor. ucuza gitmesini ayri dert. beklemesi ayri dert.

şunu kabul etmek lazım.araçlar yatırım için değil,binmek için...o fiyatlara müşteri bulmanız zor.üzerine biraz koyup sıfır alırım düşüncesi hakim insanlarımızda ki haklıdırlar.ben de böyle düşüyorum.ticarette,satışta değil alışta kazan faktörünü göz ardı etmemek gerektiğini inanıyorum.tekrar hayırlı satışlar... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şartlarım uygun olsa idi bende gelirdim pazarlığa, ama şu an zor. Bence anormal bir fiyat değil çünkü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gokhan abi, keremtucan heralde ilanin ilk halindeki 40.000 lik fiyat hakkında yorum yapti. yoksa 38000 lik fiyata boyle bir yorum gelicegini sanmiyorum. arabanin maliyeti 47000 ustundekilerle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 satıyor bence indirim olmaz artık ben çok bekledim olur diye fiyat dahada arttı...

Küçücük polonun 40 bin liraya satıldığı memlekette mazda ucuz kalıyor :2funny: ...

Birde artık kredi oranları düşük dahada düşecek yastık altındaki paralar çıkıyor dikkat ederseniz ev kiraları düşük fiyatları yüksek insanlar hep ev alıyor artık...

Araçlarda da durum farklı değil eskiden sıfır 45 ise 2 eli 5-6 aşağı olurdu şimdi fark 2-3 oluyor alım satım ucuz ben 8 ay bekledim bulamadım...

@Grk41 aracın sedan olsa idi çoktan bu fiyata gitmişti 2.elde sedan gidiyorda sıfırda niye hb sedana göre 700 TL pahalı anlamak zor...

Arabamı alalı 1 ay oldu,bekleseydim hala uygun ilan yoktu mazda 3 bekle bekle nereye kadar sıfırı 43 bin lira olan aracın 2010 13000 deki değeri 37-38 ,normal fiyat...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Grk41 aracın sedan olsa idi çoktan bu fiyata gitmişti 2.elde sedan gidiyorda sıfırda niye hb sedana göre 700 TL pahalı anlamak zor...

Arabamı alalı 1 ay oldu,bekleseydim hala uygun ilan yoktu mazda 3 bekle bekle nereye kadar sıfırı 43 bin lira olan aracın 2010 13000 deki değeri 37-38 ,normal fiyat...

Jantlar xenon ve filmlerde bedavaya gidiyor. Bereket baya arayan oluyor son 2-3 gundur ucuza mi gidiyo nedir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gokhan abi, keremtucan heralde ilanin ilk halindeki 40.000 lik fiyat hakkında yorum yapti. yoksa 38000 lik fiyata boyle bir yorum gelicegini sanmiyorum. arabanin maliyeti 47000 ustundekilerle.

ben sizi anladım ama siz beni anlamadınız yada ben anlatamadım.aracınızı İnşallah istediğiniz fiyata satarsınız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski kasa mazda3 lere 2008-2009 30 küsürlü rakamlar isteyenler var,bu araba kaça gidecek ki? merak ettim 35 felan mı  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski kasa mazda3 lere 2008-2009 30 küsürlü rakamlar isteyenler var,bu araba kaça gidecek ki? merak ettim 35 felan mı  :kafa:

35 e gitmesi soz konusu degil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 e gitmesi soz konusu degil :)

Ne bileyim dahada düşür gibi bir hava oluşmuş burda,35 değil 37 ye bile verme kinayeli yazdım onu zaten 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burada, yani sitede konan ilanlara yorum yapmama gibi bir kararımız var arkadaşlar. İlan sahibi malına istediği fiyatı koyar. Biz, en azında bilen üye arkadaşlar ise; "Hayırlısı olsun, inşallah istediğin fiyata satarsın" deyip geçeriz. Gürkna arabasına 50binde istese, hayırlısı olsun deyip geçmeliyiz. En fazla, bu sözün yanına sopa yada jedi

smileyini koyarız. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burada, yani sitede konan ilanlara yorum yapmama gibi bir kararımız var arkadaşlar. İlan sahibi malına istediği fiyatı koyar. Biz, en azında bilen üye arkadaşlar ise; "Hayırlısı olsun, inşallah istediğin fiyata satarsın" deyip geçeriz. Gürkna arabasına 50binde istese, hayırlısı olsun deyip geçmeliyiz. En fazla, bu sözün yanına sopa yada jedi

smileyini koyarız. :D

tamamdir abi  :jedi:  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...