Jump to content

Araç Piyasası..

Guest Japon:)
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Minimum-Maximum Ücret seviyeleri ne zamandır.

Rivayete göre Haziran aralık arası bayramlardan önce bayram arası Maximum.

Diğer zamanlarda Minimum doğrumudur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaz başlangıcına doğru fiyatlar artıyor, yaz sonu ve kış biraz daha durgun geçer ama bu alıcı ve satıcıya göre de değişir. çok acil satması gerekir düşüğe satar. acil satma ihtiyacı yoktur fiyat düşürmez  vs. vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aralık ve ocak ayları en ideal zaman diyelim o zaman.Araç alımı için hisse değil : )  :2funny:

hisse de olabilir(mevsimsel hisseler)... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

donemsel bilanco hesaplari cikarildigi icin aralik ayinda kampanyalar tavan yapiyor. Yeni doneme de durgun girmemek icin ve ayni zamanda mevsimsel durgunluk da oldugu icin genelde bu kampanyalar marta kadar uzatılıyor. Sahsen ben araliga kadar bekliyorum su an arac almak icin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

donemsel bilanco hesaplari cikarildigi icin aralik ayinda kampanyalar tavan yapiyor. Yeni doneme de durgun girmemek icin ve ayni zamanda mevsimsel durgunluk da oldugu icin genelde bu kampanyalar marta kadar uzatılıyor. Sahsen ben araliga kadar bekliyorum su an arac almak icin.

bu kampanyalar sıfır araçlar için değil mi ?

peki o zaman yıl sonunda araç alacak birisi sıfır araçlarda kampanya var diye ikinci el yerine sıfır araca yönelmez mi ? yönelir ise o zaman 2. el satışları düşer  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu kampanyalar sıfır araçlar için değil mi ?

peki o zaman yıl sonunda araç alacak birisi sıfır araçlarda kampanya var diye ikinci el yerine sıfır araca yönelmez mi ? yönelir ise o zaman 2. el satışları düşer  ???

Aynen oyle zaten  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...