Jump to content

Lastikleri ön arka olarak değişiyormusunuz?

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Böyle bişey olacağını hiç sanmıyorum, biçok yumuşak lastikte çapraz değişim yapılıyor, o zaman o arabaların yan yan gitmesi lazım yengeç gibi.

Yeni'dekiler eskiden biraz fazla bilmişti malum şahıstan dolayı, benim de cillop gibi lastiklere laf etmişti aynı adam, sonra Mert Abi'yle teste çıktık hayran kaldı lastiklere.

Mert anlattı senin lastik testini..ve diyorki ben bi daha Okan`ın arabaya binmem  8)

çok korkutmuşsun adamı test edicez diye virajlara bir giriiş var ki diyor aman aman  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eheh abi servisten çıkıp otobana girdik, fren filan deniyoruz tabi, frende gayet iyi ama tabi frende arabanın etkisi de büyük, ben de ani manevralar filan nasıl bi deniim dedim, neyse, Uzuntepe'den çıkarken filan hızlı sayılabilcek bi U yaptım, ama sanırım onun asıl söylediği Gaziemir çıkışından çıkışımızdı, DSC'yi kapatmıştım, hafif yanlayarak çıktık da... 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki nerede baktırayım balans ayarına?

Bornova 3. sanayi sitesinde Güneş oto var,İzmir in en iyisidir,oraya gitmeni tavsiye ederim...biz Okan la yarın sabah 11 de orda olucaz istersen sende gel Murat  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaça kadar orada olcaksınız?

cmt.leri evde tek kahvaltı ettiğimiz gün biraz uzun sürüyor da 8)

birde ben direksiyonda ne bir titreme ne de bir kayma farkedemedim yine de baktırayım mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaça kadar orada olcaksınız?

cmt.leri evde tek kahvaltı ettiğimiz gün biraz uzun sürüyor da 8)

birde ben direksiyonda ne bir titreme ne de bir kayma farkedemedim yine de baktırayım mı?

valla bilmiyorum ki kaça kadar dururuz Murat,jant-lastik bakıcaz Okan a...bu arada balans ayarı yaptırman şart  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

on arka, hatta capraz da yapilio..

30 ila 50 arasi.. guvendigin adama bakar,

balans sart turkiye yollarinda, ben gitmisken rot'a da baktiriyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her lastık capraz yapılmıo ama tek taraflı desenler cıktıı icin ters kalıo dolayısıyla + direnc yani fasla tuketim yapıo sadece on arka yapmak yeterli bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben 6000 de rot balans yaptırmıştım şimdi 7000 deyim 10000 e gelince ön arka yaptırıcam ve bidaha rot balansa giricem

o kadar kötümü kullanıon Ahmet benim 7000 küsürde ne rot ne balans bişeye ihtiyacı yok daha
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz stepneli rotasyon yapmıyoruz di mi Mücahit Abi? :D

Malesef ama sen istiyorsan yapabilirsin çokta komik olur  :D ikide resim salladınmı yaw ben nerde görmüştüm sanki öyle resim vardı bir yerlerde
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...