Jump to content

Debriyajdan Gelen Ses (Lantis - Familia 1.8)

jacob
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mrb kıymetli arkadaşlar

debriyaja bastığımda sanki su kaynıyormuş gibi bir ses geliyor.dışardanda duyulabiliyor.bazen  ses kesiliyor ara viteslerde.sebep ne olabilirki.Beni yolda bırakırmı.Eğer  değiştirmrm gerekn bir şey varsa  istanbul anadolu yakasına taşındım nereden alabilirim.ümraniyeye yakın.bu arada arabam 323 lantis

teşekkürler

yakup

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mrb kıymetli arkadaşlar

debriyaja bastığımda sanki su kaynıyormuş gibi bir ses geliyor.dışardanda duyulabiliyor.bazen  ses kesiliyor ara viteslerde.sebep ne olabilirki.Beni yolda bırakırmı.Eğer  değiştirmrm gerekn bir şey varsa  istanbul anadolu yakasına taşındım nereden alabilirim.ümraniyeye yakın.bu arada arabam 323 lantis

teşekkürler

yakup

eğer genelde sabahları motor soğukken yapıyor ısınca düzeliyosa veya debriyaja basıldığında düzeliyorsa vites değişimi için şanzımandan içeri giren tamirciler arasında ''çatal'' yada ''bilya'' tabirinde bir parça var ondan yapar.genelde yeni baskı balata değişiminden sonra usta işçiliğinden meydana gelir diyorum.ustalar yanlışsa lütfen düzeltin.benim başıma bu sebepten gelmişti aynı olay...bu arada hemşerim çıktın. :D  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...