Jump to content

LPG Konusunda Çok Önemli Bir Detay

Guest architect
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.otomobilyedekparcalari.com/NGK-LASER-IRIDIUM-BUJI-FIYATLARI-BUJI-NO-IFR6E11,PR-9811.html

burada 46 TL gozukuyor teki.4 tane alınca bayagı para ediyor.

cok zam gelmis gozu sevdigimin memleketinde.dısarıda 10 $ falan tanesi

Fatih o kadar olduğunu sanmıyorum yahu. Benim bir mesajım vardı orada bir kontakt bilgisi var ona bir sorsana..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest architect

irridium bujiler malesef pahalı, ben 1,5 sene önce 4 taqneyi 150 tl'ye almıştım. ancak özellikle lpg konusunda özellikle 1000-2000 devirdeki cansızlık ve çekişteki düşüklük direkt kesildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fatih o kadar olduğunu sanmıyorum yahu. Benim bir mesajım vardı orada bir kontakt bilgisi var ona bir sorsana..

bulamadım senin msg ı

arkadasın verdigi link bu

baska sitede 37 ye de buldum ama memleketim hala pahalı

o acıdan dısarıdan bi sey getirmeyi zorlastırıyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önceki aracıma (vw polo) tüp taktırmıştım. Aracım performans olarak gayet iyiydi. Fakat yaz mevsimi gelince araç kavşaklarda falan stop ediyordu. Günde 1-2 kere, bazende haftada 1 kere. Bahar gelince tamamen düzeliyordu. Tüp ustası ve motor ustası hiçbir şekilde araçta problem bulamıyor birbirlerine atıyorlardı topu. Aracın beyni, Boğaz kelebeği ve borusu, hararet müşürü, bujileri değiştirerek deneme yapmıştım ama düzelme olmayınca eski parçalarımı geri taktırmıştım. Sanıyorum problem buji kablolarındaydı. Bi o kalmıştı denemediğim. Yeni sahibide o şeklide binmeye devam ediyor. Şimdi bu başlığı okuyunca o günler aklıma geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

kullanım kitapçığına bakmanı öneriyorum.

kitapcığa baya bi baktım göremedim sadece bujilerin 120,000 km kontorl edilmesi yazıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklısın çünkü mazda 3 lerin bujileri özel biraz ; bildiğim kadarıyla iridyum buji vede takımı 150 tl civarıymış servislerden temin edebiliriniz sanırım. servisle temasa geçmenizi öneriyorum. başka bir konuda bahsi geçmişti aklımda kalmış ama emin değilim 3 kullanıcıları cevaplarsa daha güvenilir olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benimkinde 20.000 bakımında bujilerin değişeceği yazıyor. yani orjinal bujilerinin öyle özel veya pahalı bir buji olduğunu sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bujileri Buldum Denso - SK16PR- E11 Kitapcıkta yazan model ayrıca bu modele alternatif olarak

NGK  IFR5E- 11 Kodlu buji de oluyor .

yeni bujileri sipariş ettim bakalım nasıl bir değişiklik olacak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen aracın istediği buji ne ise onu kullanmak gerek ayrıca bahsi geçen özel bujilerin olduğunnu biliyorum ama nedir neyin nesidir emin değilim dediğim gibi kullanıcılar yorumlarsa bilgilenmiş oluruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, benim araçta da alt devir problemi var ama sadece araç uzun yola gittikten sonra özellikle arabada 3 4 kişiysen 1 den 2 e attın araç tam hızlanırken 2000 ile 2500 devir arasında bi çok ufak yolcunun fark etmeyeceği kadar kesiklik yapıyor sonra düzeliyor anlamadım gitti, bujilerden mi yapıyor acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bujileri Buldum Denso - SK16PR- E11 Kitapcıkta yazan model ayrıca bu modele alternatif olarak

NGK  IFR5E- 11 Kodlu buji de oluyor .

yeni bujileri sipariş ettim bakalım nasıl bir değişiklik olacak

Hocam kullandıktan sonraki yorumlarını bekliyoruz. Eğer gerçekten yaptığın masrafa değer derseniz, ben de bunlardan edineceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, benim araçta da alt devir problemi var ama sadece araç uzun yola gittikten sonra özellikle arabada 3 4 kişiysen 1 den 2 e attın araç tam hızlanırken 2000 ile 2500 devir arasında bi çok ufak yolcunun fark etmeyeceği kadar kesiklik yapıyor sonra düzeliyor anlamadım gitti, bujilerden mi yapıyor acaba ?

buji veys buji kablolarından olabilir aracınıza uygun kodda buji kullanın vede buji kablo uçlarının gevşek oynak olmamasına dikkat ediniz.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...