Jump to content

[SATILDI]1990 323 HB Satılık

dogan_u

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Model yükseltmek için aracımı satıyorum. 15000 civarında ki araçlarla takas ederim. Fakat geniş bir aile arabası düşünüyorum. Fransız ve Italyan araçlarla takas olmaz.

İlan linkim budur. Bugün aktif olacak. Ayrıca sormak istediğinizi özelden yada sahibinden üzerinden mesajla sorabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mazda-323-sorunsuz-323-hb-32375551/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırdır doğan brother ya iyiydik :D

dostum baktım sen verdin satışı dayanamadım bende satıyım dedim :) Pazartesi günü ilan vermiştim salı günü aktif oldu öğleden önce araba satıldı. benim arabaya olan ilgi açıkçası çok şaşırttı. 1 saatte 3 kişi aradı önce bana getir arabayı ustaya falan göstermeyecem illa bana sat falan neler neler :D sahibinden.com elit insanlarla dolmuş :P Ben şehir dışında olduğum için siteye giremedim. şimdi başlığı değiştiriyorum. sen satmasaydın senin arabayı alabilirdim. ilk göz ağrım ayrılık bayağı zor. sattığım adam pazartesiye kadar müsade etti hafta sonu düğün dernek işlerim vardı, doya doya binmeye çalışıyorum aklımda hiç satmak gibi birşeyde yoktu kendimi katakulleye getirdim :D siteden birisi alsaydı keşke tertemiz etmiştim arabayı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...