Jump to content

Yeni Mazda 6 mı ? Sanırım tovbe .

veskes
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tüm arızaların sizin arabanızda ve sizin başınıza gelmesi tabiki canınızı sıkmıştır.

Ama gittiğiniz servislerde bende ısrarcı olduğunuzu görüyorum.Memnun kalmadıysanız diğer servisleri deneyebilirsiniz. Tavsiye edilen servis için olumsuz bir söz bende duymadım.

Muğla bayi Okan'da çok güzel cevaplar vermiş. Burak' da Mazda tarafında yardımcı olmaya çalışacağını söylemiş.

Mazdacı dayanışması bu olsa gerek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Mazda Herter asla gidilmeyecek bi yer.arabama herterin önünde yolda kalsa asla götürmem.insanlıktan ve dürüstlükten uzak bir servis.hatta benim arabayı aldığım adam herterdeydi.bende hani biraz daha güvenilir olduğunu düşündüm.ama geçen hafta Başayara gittim bakıma girecek bi fiyat alabilirmiyim diye.orda ücret almadıkları halde arabama gösterdikleri özen bana gçsterdikelri güleryüz mükemmeldi.ne sorduysak oflayıp puflamadan yanıtladılar anlattılar.tek tek değişecek parçaalrı çıkardılar fiyatlandırdılar.ben amortisörlerimde değişecek muhtemelen dememe rağmen kışo geçirir dediler hatta kışı geçir daha çok yıpranır öyle değiştir dediler.hertere bunu desen seni soymak için hemen değiştirirler.üstelik orda arabamın km si oynandığı ortaya çıktı.Hetere aldığımızda sorduk bi kimli,ğine bakalımmı diye yok bilgisayardan çıkmadı bilmemne diye uydurdular.Başayarda Aziz Usta şak diye çıkardı.aldığım sahtekarların km sini düşürdüğünü ispatlayabilsem heryere şikayet etcem.babamda zamanında Herterin sahtekarlıklarıyla çok savştı.Mazda bunlardan satışı aldı umarım serviside alır.sanayide ustalar bile Herterden iyiler ve dürüstler.

Bu konuda tek servis Başayar.umarım maddi durumu ayarlarımda bakımı orda yaptırırm.Ellerine ve insanlığına sağlık Aziz Usta teşekkürler Atakan Bey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herhangi bir yetkili servis ya da Merkez yanınızda olmadığı zamanlarda bile Mazda Club TR yanınızda.

Güveniniz için teşekkürler ama sonuçta hepimiz aynı gemideyiz. Amaç hep birlikte yükselmek.. Bunun için de sizler adına hem servislerle hem de Mazda ile iletişimi en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm arızaların sizin arabanızda ve sizin başınıza gelmesi tabiki canınızı sıkmıştır.

Ama gittiğiniz servislerde bende ısrarcı olduğunuzu görüyorum.Memnun kalmadıysanız diğer servisleri deneyebilirsiniz. Tavsiye edilen servis için olumsuz bir söz bende duymadım.

Muğla bayi Okan'da çok güzel cevaplar vermiş. Burak' da Mazda tarafında yardımcı olmaya çalışacağını söylemiş.

Mazdacı dayanışması bu olsa gerek :)

acizane dilimiz döndüğünce...

teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar yorumlarınız ıcın cok tesekkurler..suan mesajı yazmadan once  mazda nın 0 212 4444 ıle baslayan numarasnı bılmem kacıncı kez aradım hala ıncelıyolarmıs benı arayacaklarmıs...ınanaıllmaz hayretler ıcındeyım... gercekten cok  saygısız ınsanlarla muhatap oluyoruz ve toplum olarak kandırılıyoruz..burası mazda club..ama bırde mazdazeler olarak bır klup kursak yerıdır sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cevap geçte olsa mutlaka gelecektir. bu konuda endişeniz olmasın.

benimde önerim, tavsiye edilen yerleri bir deneyin, memnun kalacaksınızdır.

hiç bir şekilde çözüm alamadınız, o zaman aracınızın değiştirilmesi gerekir, garantide bir araç ve yapılamıyorsa çözümü budur.Tabi bu da hukuki yollardan mümkün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şikayetım ıle ılgılı actıgım formun sınırlanmasını anlayamadım..bu site  sadece aracları ovmek ıcınmı yoksa artısını eksısısını konusup ınsalnların bılgısı olması ıcınmı....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıfır araç şans işidir Mazda da bu sorunlar pek rastlanır değil , geçmiş olsun.. Bu tür olaylar Toyota, Honda , Volkswagen , Opel ve Renault gibi markalarda sürekli duydugumuz şeyler.. sonuçta yeni araçlar daha çok elektronik ve hata oranı daha yüksek ama tekrar dedğim gibi burada üzücü olan araçta bunların yaşanmasından çok servisin size karşı tutumudur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabiiki herkes sorunu dile getirecek bu sitede mazda fanları olsada herkes sorunu diğer konulara bakarsanız söyleyip cevap arıyor saolsun anlayan arkadaşlarımızda yardımcı olmaya çalışıyor burada bir şansızlık yaşamanız herkesi üzmüştür fakat bu araç 2 milyon adet üretildi ve sadece siz sorun yaşadığınız için 2 milyon araçta sorunlu anlamına gelmiyor.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında ben sizi anlamadım. Sizin açtığınız konuda ne gibi bir sınırlama oldu ki? Sorununuzla ilgili bir konu açtınız.

Hiç başımıza gelmemiş bir takım sorunlarınız olduğunu gördük ve üzüldük. Bütün mesajlarınızı da yazdınız daha ne yapmamızı isterdiniz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tekrar okudum da sanırım sorun mazda 6 dan çok yetkili arkadaşlar Herter ve Mazda Genel Müdürlüğün ilgibu konuda arkadaşı yormaları ve üzmeleri olmuş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

şikayetım ıle ılgılı actıgım formun sınırlanmasını anlayamadım..bu site  sadece aracları ovmek ıcınmı yoksa artısını eksısısını konusup ınsalnların bılgısı olması ıcınmı....

Ya sizin bilgisayarınızda bir problem var ya da açtığınız konunun yerini bulamadınız.

Önceki konunuz burada duruyor ve herhangi bir sınırlama-engelleme söz konusu değil. Ve açıkçası merak ettim, herzaman böyle önyargılı mısınız?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar yorumlarınız ıcın cok tesekkurler..suan mesajı yazmadan once  mazda nın 0 212 4444 ıle baslayan numarasnı bılmem kacıncı kez aradım hala ıncelıyolarmıs benı arayacaklarmıs...ınanaıllmaz hayretler ıcındeyım... gercekten cok  saygısız ınsanlarla muhatap oluyoruz ve toplum olarak kandırılıyoruz..burası mazda club..ama bırde mazdazeler olarak bır klup kursak yerıdır sanırım.

bu mesajdan sonra ''konuya ilgi göstermeme'' iddaası beni şaşırttı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer kastınız konunun yerini değiştirmem ise bu bir kısıtlama değil sadece bir düzeltme. Ayrıca konu yeri değişimi ile ilgili mesaj da hala orada duruyor. Bunun dışında bir kısıtlama söz konusu değil.

Bu kadar yardımcı olmaya çalışırken bu tarz bir eleştiriye maruz kalmak da bizi üzdü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayrıca  aracımı 5 gun once 18.ay bakımı ıcın herter ankaraya ve ozellıkle lastık basınclarını hıc kontrol etmedıgımı  edılıp edılmedıgınıde bılmedıgımı soyledım..ozellıkle ılgılnmelerını soyledım..ve dun aracın lastık basıc uryarı ıkaz lambası yandı...

ınanaılmaz servıs anlayısı...

hava sıcaklığındaki ani soğuma basıncı düşürüyor ve sensör uyarı veriyor.

ben birkaç kere yaşadım. lastiklere hava bastığımın 2-3 gün sonrasında tüm lastikler 2 bar aşağı inmiş şekilde bulabiliyorum ve sensör uyarı veriyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya sizin bilgisayarınızda bir problem var ya da açtığınız konunun yerini bulamadınız.

Önceki konunuz burada duruyor ve herhangi bir sınırlama-engelleme söz konusu değil. Ve açıkçası merak ettim, herzaman böyle önyargılı mısınız?

gerçekten ben de sizi ön yargılı buldum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

asrkdasım sadece ılk actıgımda anlamadıgım sekılde  tasındı fılan yazıyor..sanırım yanıldım..kı yanıldıgımıda kabul ederım..yok on yargılı degılım...um arım basınıza boyle bır olay gelmez...kı ben  zaten yapılacak seyı bu kadar yazılandan sonra ogrendım..ankaradakı  kalan son servıse goturcem..servıs cıktılartıı alcam..sonrasındada  mahkemeye tasıycam..konuyu sızınlede paylasırım sonrasındada...

mazda! bıkac gazetecı arkadasım var onlarla gorusup onlarada bır yazı gondercem bu rezıllıklerını herkes okusun duysun dıye...

1 haftadır aranmayan bır musterı hızmetlerı..ve vatandas da gorsun bu rezıllıgı ..burdakı arkadasların bılgısı kadar dahı ne bılgılerı var nede gorgulerı..

malesef pıayasada bır arac fazla yok ıse malesef bazı sebeblerı var...kı bende bunu yasayarak ogrenıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizde haklısınız fakat görüştüğünüz kişi acaba ilgili kişimiydi buda bir soru ve eğer böyleyse madem önce mazda ya bu kişiyi şikayet etmelisiniz ki buradaki diğer mazdacı arkadaşlarımızda aynı duruma düşmesinler bu kişi yüzünden ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...