Jump to content

Yeni Mazda 6 mı ? Sanırım tovbe .

veskes
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kanuni yolardan çözüm ararken iyi niyetle yaklaşmak gerekiyor. direk araç değiştirmek veya diğer amaçlarla yaklaşımda bulunmak kulağa hoş gelmiyor...

sadece fikrim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aracımda o kadar arıza olacak,  Mazda bununla ilgilenmeyecek ve ben iyi niyetli olacağım. Yok öyle bir şey. Bence sonuna kadar haklı, eğer ilgilenmiyorlarsa bende hukuki yollara başvurmayı düşünürdüm ve araca güvenim kalmadığı için değiştirmek için elimden geleni yapardım. O kadar para vermiş araç almışım ve mağdurum...

Kendinizi araç sahibinin yerine koyun bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim aracımda o kadar arıza olacak,  Mazda bununla ilgilenmeyecek ve ben iyi niyetli olacağım. Yok öyle bir şey. Bence sonuna kadar haklı, eğer ilgilenmiyorlarsa bende hukuki yollara başvurmayı düşünürdüm ve araca güvenim kalmadığı için değiştirmek için elimden geleni yapardım. O kadar para vermiş araç almışım ve mağdurum...

Kendinizi araç sahibinin yerine koyun bence.

benim başıma da geldi canımı sıkar. hele ki bu işlerin içinde olmasam panikler, arabadan bile soğurum. ama bahsi geçen problemler çözülmeyecek şeyler değil.

ben otomotivciyim, evden anlamam. bi su borusu patlasa evden soğurum. evi satabilirim. bu da aynı onun gibi birşey. arkadaşımızın talihsizliği kendisiyle yeterince ilgilenip aracının problemlerinin çözülememiş olmasıdır. sinek küçüktür mide bulandırır meselesi bu. en fazla olsa bahsi geçen herşey değişir, problemler ortadan kalkar.

bu demek olmuyorki, müşteri haksızdır veya gereksiz öfke vardır... kesinlikle öyle anlaşılmasın. arkadaşımız sonuna kadar haklı. talihsizlik var. ama arkadaşımızın başına gelen bu talihsizlikleri tüm bayilere veya mazda markasına maletmek de aşırı olur.

bizim de başımıza bu tip olaylar geliyor. (mazda dan ziyade, volvo ve kia müşterilerimizde.) bazı volvo müşterileri bakım yaptırıp işyerini satın aldığını sanır. burda servisin tavrı da önemli. müşteri herzaman haklıdır, müşterinin tüm talepleri çözülür felsefesiyle yaklaşmak lazım. günü birlik veya hallederiz felsefesi arkadaşımızın başına gelen sıkıntıların başlangıcı olabiliyor...

kesinlikle kimdse söylediklerimden alınmasın, ama tekrar söylüyorum. aracınızın garantisi var ve başınıza gelenler aracınızı hurda yapmaz. marka garanti veriyorsa bugünler için veriyor.

arkdaşımızdan da ricam ve temennim gelişmelerden bizi de haberdar etmesi ve inşallah en kısa sürede aracının eski haline dönmesidir. (ama değişim, ama tamirat)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mefuhan

Bencede araç sahibi haklı.Malesef servisler yeteri kadar ilgi alaka göstermiyor.Bu işten kendilerine zarar gelmeden nasıl sıyırırız onun peşindeler.Müşteriyi başka servise gitmeye bile yönlendiriyorlar.Bu işin prosedürü çoksa o zahmete bile girmiyorlar.Daha öncede söyledim.İstisnalar hariç. Okan iş emrini bilirsin hani cama koyarlar falan.Adam benim puntonun baskı balatasını değişti diye yazmış ve iş emrine yazıp faturalamış.banada gösterdi.aynı arızadan başka servise gittim ya dedim geçen değişti baskı balata hala aynı sorun var dedim.adam baktı bilgisayarda görünmüyor abi dedi.direkt diğer servis arandı ustabaşı nedese beğenirsin..yazdım değişsinler diye değişmemişler ben napim...İşte sonrası şikayet falan daha sonra özürler cart curt...yani malesef servisin insiyatifinde herşeyy..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw, üşenmezsen arkadaş bindir birisini yolla arabayı. hallederiz biz. halledemezsek yenisini veririz.

çok mu iddialı oldu bilmiyorum?!?!

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw, üşenmezsen arkadaş bindir birisini yolla arabayı. hallederiz biz. halledemezsek yenisini veririz.

çok mu iddialı oldu bilmiyorum?!?!

:D

Okan okumadan sil istersen. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan okumadan sil istersen. :D

abi laf ağızdan bi kere çıkar... getirsin yapmazsam forumdan üyeliğimi silerim... :D

Okan abi kurtarsan kurtarsan bi sen kurtarırsın mazdayı :)

eyvallah kardeşim... biz seviyoruz bu işi. hatalarımız olmuyor mu? tabiki oluyor ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya, her müşteriyi memnun etmeye çalışıyoruz.

siz şimdi böyle anlatıyorsunuz ya, şurda bu oldu, bilmem ne oldu diye... imkan olsa gelip orda da servis açmak isterim. insanları işyerinden arabasına binip mutlu gittiğini görünce tarifsiz bir haz alıyorum. para kazanıyor muyuz bilmiyorum... :D

ama sanıyorum müşteri sayısı arttıkça kalite ister istemez düşüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

şikayetım ıle ılgılı actıgım formun sınırlanmasını anlayamadım..bu site  sadece aracları ovmek ıcınmı yoksa artısını eksısısını konusup ınsalnların bılgısı olması ıcınmı....

Ben kendisine karşı tek bir olumsuzluk olmadan, tek bir "sadece övme" konusuyla alakalı örnek bile olmadan (ki belki de Mazda'yı en çok eleştiren kişileriz) bizi itham edebilen bir kişinin binlerce lira verip aldığı arabadaki problemler için Roma'yı bile yakabileceğini düşünüyorum. Konu hakkındaki gelişmeleri "tarafsız" bir şekilde bize aktarırsanız çok memnun oluruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Aktarır mı?

Bekleyip göreceğiz. Hele ki sorunu çözülürse ve mağduriyeti bir şekilde giderilirse, o zaman mutlaka gelip bunu burada açık açık ayrıntısıyla yazması gerekir. Amiyane tabirle "delikanlılık" bunu gerektirir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar malesef bazı sıkıntılardan dolayı bıkac gundur takıp edemıyordum..sadece sunu solyleyeyım..suankı derdım hala mazdadan 30.09.2010 tarıhınden itibaren musterıye donus olmaması...kı bende ankarada goturmedıgım son mazda servısıne aracımı goturup yıne servısten ..servıs kagıdını alıp yasal yollara basurup ayıplı mal bıldırımınde bulunmak..

sorunlarımın servıste..mazda merkezde cozulecegıne kesınlıkle ınanmıyorum artık..daha oncede soyledıgım gıbı sadece servıste ınsanların sırtını sıvazlayıp ..klasık bakımı yapmakkı o konudada kafamda cıddı soru ısaretlerı olustu.herhalde bu tarz sıkıntılr benım guzl memleketımın ınsanlarına yapılıyordur..

yorumda bulunan tum arkadaslara sevgı ve saygılarımı ıletıyorum.. keske mazda dakı yonetıcıler de burdakı yorumları ınsanların sorunlarını okusalar..bence cok sey kazanırlar.sadece gazetelerde  arac hakkında posıtıf seylerı soylemek aracı satmak ıle sorunların bıtmedıgını..destek kısmının musterı memnunıyetının ne kadar oenemlı oldugunu algılayabılselerkı..kı gelısım buyume ancak o sekılde olur..

sevgı ve saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada sıkayetım var sıtesıne bu konuda ıkı yazı gonderdım bırı yayınlanmıs...bu sırada bırde sıteıcınde mazda yazdım..arama yaptım durumuma sevındım..bır arkadas mazda ıletısım merkezını 27 defa aramıs donus yapmamıslar..demekkı durumuma sukretmem gerek...mermerlerden sonra mazda avrupa masallah  cok ıyı calısıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest japon :)

Mazda forumunda opeli övmemiz beklenemez değil mi? Övecek olsak onu alırız zaten. Ama mazdayıda yerden yere vururz yeri gelince. Ama bu site bir şikayet siteside değil. Arkadaşın amacı zaten insanları bilinçlendirmek, onlara doğruları göstermekte değil anladığım kadarıyla. Sadece sorununu mümkün olduğunca fazla yerde dillendirip bir fayda sağlamak. Biz şikayet sitesi olmadığımız gibi, şikayet mercii yada mazdanın avukatlarıda değiliz. Hatırlarsanız daha öncede cx-9 190ı geçmiyor diye bir arkadaş konu açtı sadece şikayet olsun diye. halbuki bir çok lüks arazi aracıda o hızda limitlenir. sonradan öğrendik ki arkadaşın amacı bedavaya limitör kaldırmakmış.  ben bu tarz şikayetlerin, eğer servis kayıtları falan yoksa, uluorta dillendirilmemesinden yanayım. hem tatsız bir ortam oluyor, hemde yüzlerce mazdadan memnun olan üyemizi ve bizleri "avukatlık yapan, bir markaya körü körüne bağlanmış kişiler ithamıyla" karşı karşıya bırakıyor.

tekrar ediyorum, arkadaş sonuna kadar kanuni haklarını kullansın. Kesinlikle bunu yapmalıdır. Ama komple markayı kötülemesini kabul etmiyorum. Sanmıyorum ama eğer bu konu  baz alınarak gazetelerde bir şeyler yayınlanır ve genel manada marka kötülenmeye çalışılırsa, bende elimden geldiğince bu olayın peşinde olacağım...

Limitör kaldırmak ne demek?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar 2009 mazda 6 sahıbıyım....aracımla ılgılı yasadıgım sorıunlar ...2010 temmuz...dar bır alana park etmeye calısrken dıreksıyon kılıtlendı ve ıkı elım ıle zor cevırım...servısın yanıtı...bılgısayara bagladık sorun yok...anlayamadılar...

aracın tum aydınlatma lambaları off konumdayken on lanbalar yanıyor....servısın yanıtı Ç:))artık gunduz de genel de lambalar yandıgı ıcın o konumdada yakmıslar... ki auto konumdada aynı fonksıyon var ve arabanın hıc bı sekılde lambaları sonmuyor.....ve sozde yagmur sensoru var..auto konumda ıken aracı calıstırdıgımda yagmur olmadan su olmadan calısyor....servısın yanıtı daha komık off konumdan auto konuma getırdıgnızde calısır..ama karsıdakı zeka  zengini arkadasa bunu bıldıgımı sadece vben aracımı auto konumda kullandıgımı soyluyorum anlamıyor..anlaycanız sorunlarım bunlardı..gorturdugum servısler ankara opan ve 18 ay bakımımı herter ankarada yaptırdım...servıste yaptıkları sadece yagını suyuna bakıp servıs ucretı almak..ha bıde arac garantılı degılmı mazda ıstanbulu aradım..5 gun oldu hala donen yok...ınanılmaz hızmet...yapcam sey bıkac gun daha aranmaz ısem ıhtarname cekıp mahkemeye vercem..ve elıden gelen heryerde yazcammm

Zaman kaybetmeden hukuki yollara başvurun....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araba 180 gibi bir hızdan sonrasına geçemiyor. Bu tarz uygulamalar bazı arazi araçlarında veya japon arabalarında olabiliyor. Aynı durum yüksek performanslı modellerde farklı hızlarda oluyor mesela M serisi bmw lerde, MPS lerde falan...

Benim anlamadığım (sonradan öğrendik ki arkadaşın amacı bedavaya limitör kaldırmakmış)ücretlimi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Meb Başayar'a da gidip sonuç alamadıysanız hemen hiç vakit geçirmeden hukuki yollara başvurun.

Sizin sözünü ettiğiniz aramalarınızla ilgili çağrı merkezinin kayıtlarını da mutlaka çıkarttırın. Çünkü hem sizin aramalarınız hem de (varsa) onların müşterilerine yaptıkları geri aramaları kaydedilir. Böylece haklılığınızı doğrudan onların kayıtlarıyla ispatlamış olursunuz.

Gelişmeler hakkında bilgilendirmeleri de hem bize hem de diğer platformlardaki şikayet konularınızda yaparsanız eğer, benzer sorunları yaşayanlar için aydınlatıcı olacaktır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...