Jump to content

Yeni Mazda 6 mı ? Sanırım tovbe .

veskes
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben dönecektir diye düşünüyorum. işler biraz yavaş yürüyor olabilir, nerede yürümüyor ki.

bende 2 defa aramıştım. İkisinde de geç de olsa döndüler.

Birde şunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim.Eğer hala sonuç alamazsanız zaten yapacağınız şeyler sizin hakkınız. ve haklılığınızı öne çıkartacak herşeyi yapmışsınızdır demektir.

Meb Başayar'a da gidip sonuç alamadıysanız hemen hiç vakit geçirmeden hukuki yollara başvurun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yav duvar olsa çatlar ve ses çıkartır. Bu Mazdanın cevap vermemesi imkansız gibi geliyor.

Eğer bu durum Serdalın dediği gibiyse iyice inancım kalmayacak Mazda Türkiyeye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakıyorum bazıları veskes'i haksız bulmaya daha doğrusu haklı olduğuna inanmıyor.Arkadaşlar onun yerinde herhangibirimiz olabilirdi.Napsın adam derdi var dermanı arıyor.Mazda şirketinin sahibi, yöneticisi olarak değil kullanıcısı olarak düşünelim.Biliyoruzki ülkemizde ağlamayana meme vermeme olayı var.Yada azcık hööttt demen yeterli...Allah sabır ve kolaylık versin arkadaşa....  :nea: :nea: :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakıyorum bazıları veskes'i haksız bulmaya daha doğrusu haklı olduğuna inanmıyor.Arkadaşlar onun yerinde herhangibirimiz olabilirdi.Napsın adam derdi var dermanı arıyor.Mazda şirketinin sahibi, yöneticisi olarak değil kullanıcısı olarak düşünelim.Biliyoruzki ülkemizde ağlamayana meme vermeme olayı var.Yada azcık hööttt demen yeterli...Allah sabır ve kolaylık versin arkadaşa....  :nea: :nea: :nea:

veskes i haksız bulmak bencede haksızlık. Bu sitenin amaçlarından biri birlik olup tüm mazda kullanıcılarının menfaatlerini ve haklarını kollamak değilmidir veya böyle olması gerekmezmi? Ne bileyim bu siteye üye olan mazda kullananlar mazdaseverler mazdaTR ye nedir buadamın başına gelenler diye bir e-mail sallasalar  hepimiz görürüz ne demekmiş 10 gündür veskese geri dönüp cevap yazmamak ilgi göstermemek..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Bir konuda bilgi vermek istiyorum.

Konunun ilk sayfasını okuyanlar görecektir problemi ilk duyduğum anda Serdal dan  bazı detay bilgileri alıp Mazda ya iletebileceğimi söyledim.

Ertesi gün kendilerine konunun linkini de içeren mail attım ve kısa bir süre içerisinde bana konudan haberdar olduklarını ve ilgilendiklerini bildiren bir cevap döndüler.

Buna istinaden kişisel olarak konuya ilgisiz kaldıklarını düşünmüyorum. Eminim onlar da yapılan görüşmeleri dinleyip (malum call centerlarda yapılan görüşmeler tarih, saat ve dakika bilgilerini de içerecek şekilde kayıt edilir) bir sonuca varacaklardır.

Burada bizim sizlere şikayet , dileklerinizi rahatça dile getirebileceğini bu ortamı sağlayarak ve Mazda ile işbirliği içinde olarak görevimizi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Onların da buraya ilgisiz kalmadıkları düşünüldüğünde buraya yazılan mesajların teker teker mail atmak kadar etkili olduğu kanaatindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

veskes i haksız bulmak bencede haksızlık. Bu sitenin amaçlarından biri birlik olup tüm mazda kullanıcılarının menfaatlerini ve haklarını kollamak değilmidir veya böyle olması gerekmezmi? Ne bileyim bu siteye üye olan mazda kullananlar mazdaseverler mazdaTR ye nedir buadamın başına gelenler diye bir e-mail sallasalar  hepimiz görürüz ne demekmiş 10 gündür veskese geri dönüp cevap yazmamak ilgi göstermemek..

bende eklemek istiyorum..alıntıdaki gibi mesajlardan weskes'i biz haksız göstermiş gibi görünüyo durum.öyle bişey yok.weskes forumda ''yardımcı olunmadığını düşünerek''küçük atıfta bulunmuştu.o konuda birkaç açıklama oldu ve düzeltildi.şimdi tekrar yanlış anlama var.yani direkt aracın problemi için kimse sen hatalısın demedi.burda küçük bi yanlış anlaşılma var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Bir konuda bilgi vermek istiyorum.

Konunun ilk sayfasını okuyanlar görecektir problemi ilk duyduğum anda Serdal dan  bazı detay bilgileri alıp Mazda ya iletebileceğimi söyledim.

Ertesi gün kendilerine konunun linkini de içeren mail attım ve kısa bir süre içerisinde bana konudan haberdar olduklarını ve ilgilendiklerini bildiren bir cevap döndüler.

Buna istinaden kişisel olarak konuya ilgisiz kaldıklarını düşünmüyorum. Eminim onlar da yapılan görüşmeleri dinleyip (malum call centerlarda yapılan görüşmeler tarih, saat ve dakika bilgilerini de içerecek şekilde kayıt edilir) bir sonuca varacaklardır.

Burada bizim sizlere şikayet , dileklerinizi rahatça dile getirebileceğini bu ortamı sağlayarak ve Mazda ile işbirliği içinde olarak görevimizi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Onların da buraya ilgisiz kalmadıkları düşünüldüğünde buraya yazılan mesajların teker teker mail atmak kadar etkili olduğu kanaatindeyim.

Burakcım site tarafından ilgisiz kalındı demiyorum.Bir noktadan sonra adamın kişiliği hakkında yorum yapılmaya başlanmış.Eminimki sen tüm iyi niyetinle yardım etmek istedin.birçoğunada etmişsindir.Konudaki mesajları okuyunca bende ve birkaç kişide daha aynı kananaat uyanmış.Adam bir sürü para saymış ve karşılğını istiyor.Ama servislerde topu hep başkalarına atıyorlar.Vesselam benim demek istediğimin siteyle ilgisi yok, konuya mesaj atan arkadaşlara yönelik bir selzenişti....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biliyorum Abi, benim mesajım geneldi, konuyu başından beri takip edememiş olan veya bizi yeterince tanımayan varsa içinde bir şüphe kalmasın diye :) Yoksa biz birbirimizi tanıyoruz artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Mesut abi, benim tepkim "önyargılı" bir şekilde bizi tenkit etmesineydi. O mevzu kapandı.

Diğer yandan atalarımız der ki "tecrübe, yenilen kazıkların bileşkesidir". Biz de zamanında yediğimiz bir kaç kazıktan sonra, söylenen herşeye inan(a)mama gibi bir durum hasıl oldu.

Konunun en başından beri hep Mazda tarafından konuya ilgisiz kalındığı iddiası var ve biz bunu sadece konuyu açan arkadaşın ağzından dinledik. Peki acaba diğer tarafta neler oluyor, onu biliyor muyuz? Bilmiyoruz. Kadir'in örneğini verdiği "Beleşe Limitör Kaldırtma" olayında yaşadığımız gibi, burada da belki şuan öngöremediğimiz bir durum varsa? O yüzden koşulsuz şartsız sırf Mazda kullanıyor diye kimseye destek veremem ben, kimse kusura bakmasın. Ak koyun ile Kara koyun çıksın ortaya, ondan sonra tarafımızı belirleriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım Kadir'in kasdettiği bu ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle çok geçmiş olsun. Israrla şikayette bulunduğunuza göre illa ki sorun yaşamışsınızdır. Sizin yerinizde olmak istemezdim.

Fakat açtığınız konunun daha başlığında bile tövbeyle giriş yaptığınız için çözüm arayışını arızanın giderilmesi olarak değil, aracı değiştirmek olarak gördüğünüz kanısına varıyorum. Mazda'nın her ne kadar geri dönüş yapmamasına ihtimal vermiyor olsam da, dönüş yapmadıkları doğruysa ve siz de bunu ispatlayabiliyorsanız hukuki olarak avantajlısınız demektir.

Dünya genelinde yaygın bir firmanın müşteri hizmetleri sorumlusu olduğum için naçizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bir şikayette bulunurken amacınızın üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi olduğunu nasıl aktardığınıza dikkat ediniz. Bu konuya yazdıklarınızdan benim anladığım; aracınızdaki arızalara çözüm aramaktan uzaklaşıp markayla husumetiniz başlamış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben şahsı tanımam ama sorun yaşadığı belli..peki neden servisler yardımcı olmuyor.Okan yapabilirim diyorsa neden onlar yardımcı olmuyor en azından adamın şikayeti servis aracılığı ile gidebilirdi.Git kendi başının çaresine bak demişlerdir... (Benimde başka markanın servislerleriyle aram iyi değildi,bende çok çektim...)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konu 5 sayfaya gelmiş, Mazda'dan tık yok, merkezden bir sürü üyemiz olduğunu biliyoruz, hadi onları geçtik servislerin hepsi üye, arkadaşın sorun yaşadığı servisin yetkilisi de mi iki satır cevap veremiyor?

Demek ki iddialar doğru...

Bir tek Okan mı sahip çıkıyor yani Mazda'ya?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi, sil sen konuyu, itibarımız zedelenmesin :D

göndersin arkadaş aracı halledelim. 5 sayfa bi olmuş dediğin gibi. bi de en çok güvendiğimiz araç mazda6...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi, sil sen konuyu, itibarımız zedelenmesin :D

göndersin arkadaş aracı halledelim. 5 sayfa bi olmuş dediğin gibi. bi de en çok güvendiğimiz araç mazda6...

Şu gün ihtiyacım olsa o sınıfta bir araca, gözü kapalı alırım, diğerlerine bakmam bile Okan, orası ayrı....:)

Benim üzüldüğüm, burada forum üyesi ya da yöneticisi arkadaşlar ellerinden geldiğince ya da akılları erdiğince savunma yaparken asıl yetkililerin ve sorumluların ki en başlarında ilgili servis geliyor, izlemekle yetinmeleri...

Bıyık altından da kıs kıs gülüyor musunuz Beyler?

Burada salgın hastalık falan yok, kimseyi de ısırmıyoruz, mahlaslarınız ifşa olmasın derdindeyseniz daha önce söylediğim gibi bu tartışmaya en başında sebep olan bayii görevlendirilir, o cevap verir ki doğrusu da budur, birinci gün yapılması gereken...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest japon :)

Bu arada veskes harici hepimiz yorum yapıyoruz kendiside forma iştirak ederse son durum hakkında bilgilendirme için.

(Ortalarda yok)

Ben bu konunun sonuç kısmını çok merak ediyorum.Umuyorum (varsa) mağduriyet ortadan giderilir..

Mazdaya sesleniyorum.

Fuarda tüm rakiplerinize anlatmamı istemiyorsanız bu duruma el atın.  :2funny:  :egy:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada veskes harici hepimiz yorum yapıyoruz kendiside forma iştirak ederse son durum hakkında bilgilendirme için.

(Ortalarda yok)

Ben bu konunun sonuç kısmını çok merak ediyorum.Umuyorum (varsa) mağduriyet ortadan giderilir..

Mazdaya sesleniyorum.

Fuarda tüm rakiplerinize anlatmamı istemiyorsanız bu duruma el atın.  :2funny:  :egy:  :fiuw:

harbiden nerdesin veskes. Kraldan çok kralcımı oldum :)  senden yana tavır aldık :) ne oldu mevzu???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...