Jump to content

Mazda Mx 2 mi ??!!!

Mazda_Ozan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Siteleri gezerken Mazda MX-2 hakkında bir şeyler gördüm fakat kesin bişiler olmadığı belli , bu konuda bilgisi olan var mı? Bu arada araçta çok tatlı yaff can yakarrr ...  8)

post-1390-141695282026_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

isim mx-2 diye yazmıslar ama bence 4. nesil mazda mx-5 olabilir bu sanki biraz kasayı küçültmüşler gibi diye bir yorumda gördüm şimdi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çizgileri mükemmel.şu andaki kasa bu kadar göze hitap etmiyo.konsept heralde.birde roadstar'ın yanında 4 koltuklu cabrio neden çıkmıyo acaba.birbirlerinin satışına engel olur diyemi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen öyle.bu aralar düşünmeye başladım.acaba biz kuru fasulye mi oluyoz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında bize iyi davranmaları lazım. Bize çok yükleniyorlar. (Bkz. Ötv, Kdv, yakıt vs.)

:D

aynen abi bize çok yükleniyolar. :tey:

şaka maka bizim insanımızda da iyi sabır var.herşeye zam geliyo ama yinede küçük motorlu arabaya binmiyoz yada tasarruf edilecek herhangi birşey. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

accord coupe lafı bile aracın bendeki izleminine uymuyor açıkçası garipsedim mümkünse mazda 6 nında olmasın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ferrari california / 599 çizgileri taşıyor.. Umarım şu görüntünün hakkını verecek min. 2.0 litre veya aşırı beslemeli bi motor koyarak güzelim roadster anlayışını bi üst kademeye taşır artık Mazda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ferrari california / 599 çizgileri taşıyor.. Umarım şu görüntünün hakkını verecek min. 2.0 litre veya aşırı beslemeli bi motor koyarak güzelim roadster anlayışını bi üst kademeye taşır artık Mazda.

bende maserati grancoupe'nin tasarımına benzettim önden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...