Jump to content

Sızdırmazlık ile ilgili problem

Orgetmen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam arkadaşlar.

323 sedanın LGP yi komple değiştirdim. sızdırmazlık almak için motorun oralarda gövdeye sabitlenmiş küçük bi levha oluyor, ağırlık bilgileri vs. var. Ama sorun benim arabada yok. O olmadan sızdırmazlık alabilir miyim? Ne yapmam gerekir? Servisler bu konuda herhangi bişey yapabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neyden bahsettiğini tam anlamadım ama sızdırmazlıkta hatırldığım kadarıyla öyle bir levhaya bakmıyorlar. Baksalardı dikkatimi çekerdi . Neticede bizde sızdırmazlık peşinde koştuk eksikleri tamamladık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

LPG tankı üzerindeki tank bilgilerine bakıyorlar. Üretim tarihi, üretici firma v.s. ve uyduruktan bir kaçak ölçümü yapılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LPG tankı üzerindeki tank bilgilerine bakıyorlar. Üretim tarihi, üretici firma v.s. ve uyduruktan bir kaçak ölçümü yapılıyor.

abi motorun oralarda diyor. Kaldıki dediğin levha depoya monteli . Bence başka bir şey bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende lpg sistemini komple yenilettim sızdırmazlık alırken tadilat projesi istiyolar onuda lpg sistemini takan yer veriyo zaten başkada bişeye gerek yok aracınızda lpg kaçağı olmasın yeterli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar böle bi deli kırk akıllı hikayesi gibi oldu ama uğrayamadım siteye bi kaç gündür. Demek istediğim şeyin adı tip etiketiymiş. Şurda http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,16666.0.html bazı araçlarınki gösterilmiş.

Sizin söylediğiniz projedeki bilgiler bu etiketten alınarak yazılıyor usta tarafından.Honda sahibi bi arkadaşım tüp taktırdığı zaman o etiketteki bir değer ile ruhsattaki bi değer farklı olduğu için sıkıntı yaşamıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...