Jump to content

satlık 91 model 323 sedan ( beyaz )

ugurince

Tavsiye Edilen Mesajlar

evet arkadaşlar bir yıldır çok iyi baktığım arabamı bulunduğum yerdeki usta ve parça sıkıntısından dolayı satıyorum arabam 91 model 323 sedan ( beyazdır ) satmamın tek nedeni  en ufak bir parça için bile bazen günlerce beklemek zorunda kalıyorum ama benim her gün yola çıkmam gerekiyor bunun dışında en önemli neden bulunduğum yerde usta olmayışıdır.

Arabamın artıları :

Lpg beyni sıfır

Radyatör sıfır

tavan döşemesi yeni

alt takım ve ön düzen komple yenilendi 4 adet amortisör ( federal power marka ) ve bunun yanında komple öndüzen ve altakım parçaları daha 6 aylık fren balataları da aynı tarihte değişti ( ön düzen ve alt takıma 2010 mart ayında 750 tl harcandı ) yağı ve yağ filtresi ( kullanılan yağ 10w 60 dır ) yeni değişti

gaz kesici yeni değişti

Lastikler iyi durumda  çelik jant var istetme sıfır

eksileri :

kabortasının elden geçmesi lazım ( tavanda ve bagajda bir kaç yerde el kadar boya kalkmıştı ben paslanmasın diye kabortacıdan aldığım beyaz sprey boya ile kapattım  özellikle araba kirlenince belli oluyor ama araba temizken kötü durmuyor tabi bu kişiye göre değişir). kaportadaki sorun ben arabayı aldığımda vardı aldığım arkadaşta nedenini bilmiyor arabanın önceki sahibi uzun süre çadır altında kalınca olduğunu farketmiştim demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum.

ön sol kapıda bulunan cam açma ön iki düğmesi  çalışmıyor ön sol camı çalıştırmak için sağ camda bulunan tekli cam açma düğmesinden sol kapıya monte edildi o kullanılıyor kumandanın arka cam düğmelerinde sorun yok arka ve ön camlarda da sorun yok

direksiyon pompası arıza yaptı ( bilye dağıttı ) şuan adem ustada onun tamir masrafı adem ustaya sorulup fiyattan düşülecek.

birde ön camda çatlak var.

dediğim gibi satmamın en büyük nedeni usta ve parça sıkıntısı düşünün geçenlerde araba su eksiltiyor diye ustalara gösterdim çoğu bişey bulamadı birkaçı radyatör çatlak ilacı koydu bazıları da silindir kapak contası yanmış diye motoru açtırdı neyse conta termostat filan değişti ne olur ne olmaz diye radyatör şişlendi baktım hala problem devam ediyor meğer radyatör kapağından kaçırıyormuş olan benim paraya oldu.

Ha araba 10 yıldır lpgli yağ yakıyormu diye soranlar olacaktır yaz tatilinde ilk 20 günde 2000 km si uzun yol olmak üzere toplamda 3900 km yol yaptım ve ağustosun sonunda yağı ve yağ  filtresini değiştirdim 3900 km de yarım litre yağ eksiltmiş km 264 000 de.

evet arkadaşlar aklıma geldiğince artılarını ve eksilerini yazdım. Arabamın fiyatı 5250 dir tabi cidii alıcılarla pazarlık yapılır

Tel : 05423189013

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar arabayı satmaktan vazgeçtim çünkü silindir kapağında çatlak çıktı kapağı değiştirirsem zaten rektefede yaparım bu haliyle kimseye arabayı satıp günaha giremem vaktini aldığım arkadaşlar varsa özür dilerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bakalım bir yöntem uyguladık usta daha önce kamyona ve burada (siirt ) çok olur polis panzerleri var ondaki silindir kapak çatlağına uyguladığı bir yöntemi uyguladı ve şimdilik sorun çözüldü gibi.Ama silindir kapağının sıfırı haricinde pek güvenmiyorum nasıl yaparım bilmem çıkma kapak ne kadar sağlıklı olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sunfix mi yaptılar cıkma kapak saglamsa  sorun olmaz daha önce başka araçlarda kullandık sorun olmadı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sunfix mi yaptılar cıkma kapak saglamsa  sorun olmaz daha önce başka araçlarda kullandık sorun olmadı

sağlam olduğunu anlamak da mesele güvenilir birini bulmak da zor

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...