Jump to content

Kasko ücretlerimiz ne kadar?

Guest Murat KIRBOĞA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Adıma kayıtlı ilk aracım ve Plakası Ankara 06 olduğu için full tam kasgo orijinal parça ile değişim 2000 TL tuttu.Araç kasgo bedeli ise 54.000 TL dir.

Anadolu sigorta ve bütün teminatlar en yüksekdedir.Yine de çok pahalı geldi bana.Diğer kasgo firmaşarı da aşağı yukarı aynı fiyatı verdiler şartlar aynı olması koşuluyla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
3 dakika önce, Montimpex :

Bereket sigorta, 890 TL..

Allah bin bereket versin..iyi rakam.. :D 

Poliçe detayları nedir ?

Ne tür indirimler uygulandı ? (Hasarsızlık - Kamu Çalışanı - Tek Sürücü vs)

Hasar sonrası yetkili servislerde geçerli mi ? Yoksa sigortanın göstereceği yerde mi zorunlu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç yaşı 17. 2180 küsür fiyat çıkartıldı,indirim falan dendi 1860 tl ye yaptırdık.

Araç bedeli 23 200 tl olarak yazıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski adı IŞIK SİGORTA olan bir kooperatif iştiraki..sanırım tarım kredi.. Şimdi adı BEREKET olmuş :)

Kasko dün doldu..henüz yaptırmadım.. İndirim olarak sadece hasarsızlık var..

Çalınma, sel, yangın, terör v.s gibi kapsamı var..Ön cam, far ve mini onarımlar kaskoyu deldirmiyor.. Cam ve far değişimlerinde orjinal yetkili servis olursa %25 cepten ödeme var.

Geçen sene yaptırdığımda tüm parçalar orjinal ancak servis onların belirlediği diye biliyordum. Ancak sigortacım telefonda ayak üstü konuştuğumuzda hepsi yetkili servis olacak dedi. Yaptırmaya kesin karar verdiğimde net klozları öğreneceğim..

Bu arada trafik sigortası 600 TL ödedik.. Nerdeyse KASKO kadar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha öncede forumda yazmıştım, tekrar belirtmeden edemeyeceğim.

Aslında Trafik Sigortası olsun Kasko Sigortası olsun, poliçe tutarlarının burada paylaşılması hiç bir anlam ifade etmediği gibi. Hiç bir faydasının olmadığı gibi aslında zararının olduğunu düşünüyorum. 

Ne gibi zararı olabilir ki diyenler için yanıtım !

Kafa bulandırma, kafa karışıklığı, tereddüte sebep olduğunu düşünüyorum.

Bir sigorta poliçesinin karışaltırmasının yapılabilmesi için tüm şartlar-koşullar eşit olmalıdır.

Nedir bu şartlar / koşullar.

- Meslek

- Yaşanılan Şehir

- Araç Modeli - Km'si

- Hasarsızlık İndirimi

- Özel İndirimler (Tek Sürücü - Anlaşmalı Çalışan Kamu Personeli vs)

- Poliçe Klozları Tutarı (Kaza koltuk başına ölüm-yaralanma ödenen tazminat tutarı)

- İyi Sürücü - Kötü Sürücü Faktörü (Kazaya Karışım Durumları)

- Hb-Sedan karoser ayrımı (Yapılan istatistiklerde hb otomobillerin kazalara karışımı daha yüksek)

- Poliçede Hasar Koşulları ( Sigortanın gösterdiği yerde - muadil parçalarla onarım vs)

İşin özü burada paylaşılan bilgiye bakarak, kendi poliçemin yüksekmiş, düşükmüş, iyiymiş vs yorumlar yapmak yanlış olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha öncede forumda yazmıştım, tekrar belirtmeden edemeyeceğim.
Aslında Trafik Sigortası olsun Kasko Sigortası olsun, poliçe tutarlarının burada paylaşılması hiç bir anlam ifade etmediği gibi. Hiç bir faydasının olmadığı gibi aslında zararının olduğunu düşünüyorum. 
Ne gibi zararı olabilir ki diyenler için yanıtım !
Kafa bulandırma, kafa karışıklığı, tereddüte sebep olduğunu düşünüyorum.
Bir sigorta poliçesinin karışaltırmasının yapılabilmesi için tüm şartlar-koşullar eşit olmalıdır.
Nedir bu şartlar / koşullar.
- Meslek
- Yaşanılan Şehir
- Araç Modeli - Km'si
- Hasarsızlık İndirimi
- Özel İndirimler (Tek Sürücü - Anlaşmalı Çalışan Kamu Personeli vs)
- Poliçe Klozları Tutarı (Kaza koltuk başına ölüm-yaralanma ödenen tazminat tutarı)
- İyi Sürücü - Kötü Sürücü Faktörü (Kazaya Karışım Durumları)
- Hb-Sedan karoser ayrımı (Yapılan istatistiklerde hb otomobillerin kazalara karışımı daha yüksek)
- Poliçede Hasar Koşulları ( Sigortanın gösterdiği yerde - muadil parçalarla onarım vs)
İşin özü burada paylaşılan bilgiye bakarak, kendi poliçemin yüksekmiş, düşükmüş, iyiymiş vs yorumlar yapmak yanlış olur.

Yine de ortalama fikir Sahibi olunabilir ilhancım. Benim eski araca 3500 fiyat veren yerler varken 1400 civarı bir fiyata yaptırmıştım . Cx3'u de 1050'ye yaptırdım yamulmuyorsam :) birebir fiyat olmaz tabi ama ucuk fiyatları da kabul etmemek lazım. En güzeli güvenilir bir sigortacı bulup onunla devam etmek
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben guvenilir birkac sigortaciyla yapiyorum pazarligimi. Cunku bazen bir firma tum kasko sirketleri ile calismayabiliyor. 6 senedir kasko yaptirdigim aksigorta yeni aracim icin 1550 tl fiyat vermisti. Hasarsizlik indirimim %60. Diger teklif aldigim tum firmalar 1800 den baslayip 3000 tl kadar fiyat verdi. Aracimi ankara bora hondadan aldim gunes sigorta ile guzel bir anlasma yapmislar 1012 tl tum sartlar ayni kaskom tuttu. Hasarsizlik indirimi %45 olmasina ragmen. Birde bayiden kaucuk paspas aldim 265 tl hediye( gunes sigortaya ozel). Arac lansmanda oldugu icin indirim veya hediye yapmadi ketumlar. Ama aksesuarda yardimci oldular. Sartlar ve kosullar ayni olmadigi icin fiyat konusu muamma. Arkadasima sifir toyota verso aldigimizda o zaman bitliste calisiyordu aksigorta ( toyota genisletilmis kasko ) 4500 tl bedel cikartmisti. Ikametini balikesire alinca ayni kosullarda kasko policesine 1400 tl odedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ak sigortadan 1500 fiyat aldık ancak ankaradaki servislerle anlaşması yokmuş. Servistende teyit aldık.

Arabayı aldığım bayi doğa sigortayıda önermişti 1050tl civarına yaptırdık. Herterle anlaşması varmış.

Trafik 470tl

Araç 2017 mazda 3 power 0km

Doğada karşı 250.000 tl ikame araç 15gün

Ak sigortada karşı sınırsız ikame tamir boyunca sınırsızdı

İkiside orjinal parça değişim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

KASKO: ANKARA SİGORTA 960 TL, (%40 hasarsızlık) başta yaşadığım il İzmir olmak üzere, Bursa, İstanbul (özellikle musluoğlu ve Damla),Muğla, Kocaeli gibi muhtemel yolum üzerinde olacak mazda yetkili servislerinde anlaşması olması ve anahtar kaybetmeye 2000 TL  ile cam değişimine orjinal için ek bedel talep etmemesi seçmemde etkili oldu..

Trafik: SOMPOJAPAN 570 TL. (30 TL ceza ile yapıldı)

moderatörler onay verirlerse aldığım diğer teklifleride paylaşabilirim.. Yukarıda arkadaşların belirttiği gibi yaklaşık bir fikir verir insanlara..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen yıl adıma kayıtlı ilk araba mazda 3 hb 2006 otomatik kasko 1650 lira (full kasko) şeklinde akbankdan yaptırmıştım.Zorunlu sigorta anadoluhayat dan 1530 çıkmıştı. ( aldığım en iyi fiyatlar bunlar ) bu yıl bakalım ne çıkacak.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aksigorta, kasko: 1071 tl (%40 hasarsızlık indirim)
Mapfre, zorunlu sigorta: 740 tl

Kıskandım :) ben de 1453 deneyeyim bu sene [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...

dün fiyat aldım 1750 kasko 500 kusür trafik sigortası 19 gün sonra bakıcaz bir hafta önce fiyat aldığımda kasko 1550 gelmişti🤪

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...