Jump to content

Elektrikli Renault 9 Broadway

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ilan dikkatimi çekti.böyle bişey mümkünmü ve ne kadar sağlıklı acaba. izmirdeki üyeler yakından gidip görebilir.bilgileri bizimle paylaşabilir.yakıtta yeni devrim olabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-tasit-arac-arac-dizayn-ve-ozel-donanim-imalati-elektrikli-renault-9-brodvay-33222439/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat şarj olup max 80 km yol gidiyormuş max hız konusunda dediklerini anlamadım ama sanırım taş çatlasa 120 yapar ki 60km sonra pert

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla ben bilmem.lpg'yi iyi hatırlayın türkiye.de bi tamirci sanayi tüpünü mobilet'e bağlayıp gazla çalıştırmıştı.ve sonra lpg.siz araba göremez olduk.bu proje geliştirilebilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat şarj olup max 80 km yol gidiyormuş max hız konusunda dediklerini anlamadım ama sanırım taş çatlasa 120 yapar ki 60km sonra pert

aradın mı yoksa ?? :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nerede şarj edeceğiz bunu ?

akulerini söküp 220 den şarj edilen adaptöre bağlıcazdır heralde

aradın mı yoksa ?? :D :D

yok abi ne arıcam sitenin bana verdiği imkanlardan msj hakkını kullandım >:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

60 km bir dolun istasyonu olması lazım :) :)

Türkiye de satmaz bu araç söyleyeyim ben size :)

satmaz tabi arabanın bagajına da aku doldurursak düzgün kullanımda max 120km yola çıkar ki sarjı bittiğinde 10 saat beklemesi gerekir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

satmaz tabi arabanın bagajına da aku doldurursak düzgün kullanımda max 120km yola çıkar ki sarjı bittiğinde 10 saat beklemesi gerekir

istanbul'dan ankara'ya doğru yola çıkan bir akülü araba 120 km/h hız ile yol aldığı düşünülür ise ve akülerin şarj süresi 10 saat ise (yol üzerinde şarj istasyonları olduğunu varsayalım:) kaç gün sonra ankara'ya varır

ÖSS sorusu oldu bee  :geyik:  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adam bu aracın motorunu kullanmış.sanırı kendi kendini şarz ediyo.deney aracı için güzel icat.yanlız tek eksik var orjinal motor söküldüğü için arabanın önü baya yükselmiş :D

big3322414106b.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elektrikli arabalarda en büyük sorun toplam km. ve şarz süresi. Sıvı ve gaz yakıtta fulleme ortalama 5 dakikada yapılıyor ve menzili ortalama 600 km. Elektrik ise minimum 8 saatte yapılıor (hatalı olabilirim) ve menzil maximum 200 km (hatalı olabilirim). Hangisi daha uygun? :) Anlaşıldı ki akü olayında ilerleme olmayacak. Aktif elektrik pasif halde uzun süre bekletilemeyecek. Hadi aldık diyelim. 2 yıl sonra o akülerin değişim vakti geldiğinde masraf ne olacak? 150 liradan 6 akü 900 lira eder. Bunlar bir de basit akü.

Petrolden baska en ucuz ve uzun ömürlü yakıt elektrik değildir. Artık kimyasal bir şeyler düşünmek lazımdır. Ancak petrolden nemalanan güçler buna izin vermeyecektir. Yoksa çoktan halledilmiştir. Hatta hazırdır. Ama petrolün son damlası tüketilmeden bunlar özellikle bizim gibi alt-orta kesim için hayaldir.

Elin Amerikalısı otomobilin güçlüsünü alırken biz "az yakan olsun güçsüz olsun" olanını aramaktayız. Bu böyle de gidecektir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Petrolden baska en ucuz ve uzun ömürlü yakıt elektrik değildir. Artık kimyasal bir şeyler düşünmek lazımdır. Ancak petrolden nemalanan güçler buna izin vermeyecektir. Yoksa çoktan halledilmiştir. Hatta hazırdır. Ama petrolün son damlası tüketilmeden bunlar özellikle bizim gibi alt-orta kesim için hayaldir.

Elin Amerikalısı otomobilin güçlüsünü alırken biz "az yakan olsun güçsüz olsun" olanını aramaktayız. Bu böyle de gidecektir...

+100

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...