Jump to content

Orjinal Mazda 3 teybinin geri verilmesi

Shanus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bizim burada düşüncelerimizi belirtmemiz sonucu çok etkilemeyecektir. Herkes fikrini beyan etmiş, Normali şudur diye düşünürüm ben. araca ekstra para vererek bir parça satın alınmış, çıkan eski parçalar müşteriye kalması gerekir.

Ama burada önemli olan servis ile sizin aranızda yaşanacaklar. Siz öncelikle servise bir danışın.Belki servisiniz sizin memnuniyetinizi düşünür şekilde yol izleyecektir veya ortak bir çözüm üretecektir. Servisleri de önceden kötülemek olmaz :)

Sonuçları da yazarsanız bizimde bilgimiz olmuş olur.

teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ilgileriniz için çok teşekkür ederim.. Bayiden maile cevap geldi. Güzel bir anlatımla ,

multinin takılması ile boşa çıkan diğer sistem tabi ki iade edilecekti ,orda bir sorun olmuş  vs vs  dendi.

Sonuçta iade ediliyor. Bundan sonra daha dikkatli alışverişler dileyerek  selamlarımı sunuyorum.  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ilgileriniz için çok teşekkür ederim.. Bayiden maile cevap geldi. Güzel bir anlatımla ,

multinin takılması ile boşa çıkan diğer sistem tabi ki iade edilecekti ,orda bir sorun olmuş  vs vs  dendi.

Sonuçta iade ediliyor. Bundan sonra daha dikkatli alışverişler dileyerek  selamlarımı sunuyorum.  :tey:

Olması gerekende buydu.

Benim düşüncem hala daha bizim müşteri olarak sormadan bayilerin bizlere hatırlatması yönünde .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorununuzun çözüldüğüne bizde sevindik :)

Eski teybi de evde kullanırsınız artık  :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olması gerekende buydu.

Benim düşüncem hala daha bizim müşteri olarak sormadan bayilerin bizlere hatırlatması yönünde .

Ablamın jettayı bir kac defa servise götürmüştüm, pahalı mahalı ama standart olarak dediğiniz gibi ne çıkıyorsa veriyorlar .. değişen parçalar teslim ediliyor ..  inşallah MAzda da o satandartı yakalar ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorununuzun çözüldüğüne bizde sevindik :)

Eski teybi de evde kullanırsınız artık  :2funny: :2funny:

Evde dinlemeye gerek yok .. Belki klupten bir ihtiyacı olan arkadaşımız çıkar , yardımcı oluruz .. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maduriyetinin giderilmesine çok sevindim. Hem senin hem de bizler için bir tecrübe olmuş oldu.

Bu arada şikayet söz konusu olduğunda bayilerin isimlerini açıkça yazıyoruz. Bence müşteriyi memnun eden bayileri de yazmalıyız.

Hangi bayi bahsi geçen ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olayın çözümlenmesi sevindirici aklımızda olsun bu tarz şeyleri baştan konuşmak gerek demekki aslına bakarsanız normal şartlarda parçanın size iadesi birşey söylenmeden yapılması lazımdı ama sorun yaşamamak için baştan konuşmanın gerekli olduğu anlaşıldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maduriyetinin giderilmesine çok sevindim. Hem senin hem de bizler için bir tecrübe olmuş oldu.

Bu arada şikayet söz konusu olduğunda bayilerin isimlerini açıkça yazıyoruz. Bence müşteriyi memnun eden bayileri de yazmalıyız.

Hangi bayi bahsi geçen ?

Adı geçen bayi Damla .  Aracı alalı bir ay oldu. Normalde diğer konularda yaklaşımları  çok iyi. Bu konuda da memnuniyeti sağladılar sayıyorum. 5 üzerinden 4,0 yıldız.  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adı geçen bayi Damla .  Aracı alalı bir ay oldu. Normalde diğer konularda yaklaşımları  çok iyi. Bu konuda da memnuniyeti sağladılar sayıyorum. 5 üzerinden 4,0 yıldız.  :clap:

Damla yeni bayilerden. Yeni bayilerin pozitif davranmaları sevindirici.

Anadolu yakasında ciddi bir servis açığı var. Umarım yeni servisler kendilerini hızla geliştirirler de bu açık da yavaş yavaş kapanır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayi azıcık uyanıklık yapmış anladıgım kadarıyla ancak müşteri memnuniyeti amacıyla hemen size olumlu yanıt vermiş Allah korusun yeni takılan sisteminiz arıza durumunda garantiye gidicek olursa hemen yedeği aktarıverirsiniz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olay tatlıya bağlandığına göre sıkıntı yok...

bana da boşuna komplo teorileri kurdurdunuz yahu... :D

adamlar ne güzel vermişler iadeleri...

Bizim de kulağımıza küpe olsun, başında konuşup, tam olarak netleştirelim herşeyi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Merhabalar,

Radyo teyp teslimi gerçekleşmiştir. İhtiyacı olan arkadaşlar ile görüşebilirim ..

Selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

aynısını banada yaptılar

arac fıyatına 46,5 dedıler 44 e aldım 2,5 navıgasyon toplam 46,5 aracı aldım

pas pasla alarm hedıyemız olsun dedıler ama orjınal teybı de aldım :)

pazarlık yaparken eskı teybın parasını dusersek hıc dememıslerdı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hocam şimdi o aleti sağlam bir yerde tut. Daha sizin kasalar yeni. Teybi bozulan yoktur. 1-2 yıl sonra forumlarda rastlamaya başlarsın "Çıkma teyb yok mu" diye yazılara.

Bu arada zamanında uyanmışsınız ve iş tatlıya bağlanmış. Yoksa bence yine bir İndiregandi durumu yapılacakmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...