Jump to content

Şanzıman Yağı Donar mı?

maverick sbd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

lantisten bahsettim yanlız.en son 2008 yılında,daha yeni 2500 tl harcadığım şanzımanı daha 3.haftası ikiye böldüm :krrsz:

tebrik mi etsem yoksa toplarken usta hatasımı desem bilemedim ama otomatiğe karşı hep ön yargılıydım genede öyle devam edicem anlaşılan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

usta hatası ama şanzıman kapalı bir kutu birazda şans işi.anlatmak isterdim ama hikaye çok uzun.siteden üye olan wankel motor'dan 2006.da beyin almamla başladı.3.ncü şanzımanı 2008.de yememle bitti.otomatik şanzıman almanlarda çok güzel.japonlarda biraz sancılı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar yorumlarınızı okudum.aracım a/t değil bunu belirteyim.

ikincisi ben bugün sanayide farklı bir ustaya gösterdim. eski mazda servisiymiş zaten.

bakalım bi yağa eğer yağ güzelse boşu boşuna değiştirmeyelim dedi.

kaldırdık lifte. alttan tıpayı açtı. yağ resmen bira gibi köpürmüş.

abi senkromeç falan arızalı olsa yağdan küçük küçük zaten parçalar çıkar dedi. velhasıl dişli ve senkromeçler Allaha şükür sağlam.

yalnız usta baskı balata değişim esnasında şanzımana tazikli su tutuyorlar temizlemek için. heralde o esnada su kaçmışki böyle köpürmüş dedi.

hangisinden koycaz dedim. shell'in şanzıman yağı ve 1lt lik shell donax tx atf kullanıcam. bi sorun kalmaz dedi.

şu an şükür iyi bi problem yok.daha şanzıman bu yağa alışacak nihayetinde.

koyduğu yağları da araştırdım sonra internetten. baya iyi yağlar.

ustaya bor katkı falan dedim. ben bunun satıiını yapıyorum ama tavsiye etmem. bu koyduğumuz yağlar daha iyi dedi.

istersen koyalım ama ben bile kendi aracıma katmıyorum dedi.

velhasıl böyle ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar yorumlarınızı okudum.aracım a/t değil bunu belirteyim.

ikincisi ben bugün sanayide farklı bir ustaya gösterdim. eski mazda servisiymiş zaten.

bakalım bi yağa eğer yağ güzelse boşu boşuna değiştirmeyelim dedi.

kaldırdık lifte. alttan tıpayı açtı. yağ resmen bira gibi köpürmüş.

abi senkromeç falan arızalı olsa yağdan küçük küçük zaten parçalar çıkar dedi. velhasıl dişli ve senkromeçler Allaha şükür sağlam.

yalnız usta baskı balata değişim esnasında şanzımana tazikli su tutuyorlar temizlemek için. heralde o esnada su kaçmışki böyle köpürmüş dedi.

hangisinden koycaz dedim. shell'in şanzıman yağı ve 1lt lik shell donax tx atf kullanıcam. bi sorun kalmaz dedi.

şu an şükür iyi bi problem yok.daha şanzıman bu yağa alışacak nihayetinde.

koyduğu yağları da araştırdım sonra internetten. baya iyi yağlar.

ustaya bor katkı falan dedim. ben bunun satıiını yapıyorum ama tavsiye etmem. bu koyduğumuz yağlar daha iyi dedi.

istersen koyalım ama ben bile kendi aracıma katmıyorum dedi.

velhasıl böyle ;)

heh.şimdi oldu.usta bence doğru demiş.yağ'a su karışınca hem köpürür hemde hafif yoğurt gibi olur.biz konuya a/t den girdik neyse otom.şanzımanı olanlara yardımcı olmuş oldu şimdiden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...