Jump to content

Baba oluyorum...<okkko>

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Millet güzel haberler aldık bugün... İnşallah 8 ay sonra 2011 model bir mazdacımız olacak... :D

Kıdemli anne ve babalardan tavsiyeleri bekliyoruz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 201
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

35

• okkko

20

• Xman

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

8 ay kolay da onu hanım çekiyor büyük ölçüde, arkasından asgari bir 25 yıl var sizi bekleyen kazık...:D Kıdemlinin durumu budur...:D

Gözünüz aydın diyeyim, sağlıklı, mutlu ve şanslı bir ömrü olur inşallah Okan...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

heh.işte güzel cevap.selman abi ben o kazığı 3-5 gün sonra görücem.şimdiden ucunu gördüm :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bol sabırlar size Okan Kardeş, Bizimde sizden 1 ay önce olur kısmet olursa , 2 Aylık oldu bizimki.Geçen hafta kalp atışını duyduk :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Waaay okan abi çok sevindim Allah sağlıklı analı babalı büyütsün inş büyüdüğünde benm gibi ortalıgı çok karıştıran bi evladın olmaz :):nazar: uykusuz her gece bu yorgun ölesiyee sabahları bazen günlerce :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok sağolun. hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, iyi niyetleriniz ve dileklerinizden dolayı...

anlaşılan şu ki; uykusuz ama keyifli geceler bizi bekliyor... ha bir de Selman abinin dediği gibi 25 yıllık kazık... Eee abi biz attıysak o kazığı, bize atacaklar... Gün dönüyor, devran dönüyor... :D

Hayırlısı bakalım, bekliyoruz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah analı babalı büyütür inşallah. Mazdaların anahtarlarını saklayacağın yerleri belirlemeni tavsiye ederim :):) Allah acılarını göztermesin. Allah korusun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Hayırlı uğurlu olsunnn:))  :clap: :clap:

gelsin uıykusuz geceler endişeli bekleyişler yorgunluktan ağrıyan omurgalar şişen gözler ohh ohh  :tey:

ama bütün bunlara rağmen dünyanın en güzel ve yaşanılası duygusu.

şimdiden bir Kolik CD si birde bebek hamağı edinmen işini çok kolaylaştırcak  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...