Jump to content

Baba oluyorum...<okkko>

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Uzuuuuunnn bir maratona başlıyorsunuz.. hamilelik dönemi ve testler of... 1 li 2li 3 lü test var... dovn sendromu testi ve gen testlerini unutma...

sonunda hiçbiri aklında kalmıyor eline bebeği verdiklerinde hiçbirşeyi umursamıyor ve mutluluktan uçuyorsunnnkiii taaaki bez mama bilumum ekstralar çıkana kadar  :2funny: :2funny:

Sağlıklı ve analı babalı büyüsün şimdiden...  :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 201
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

35

• okkko

20

• Xman

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

tebrik ederim allah analı babalı büyütsün :dua:

ailenin yeni üyesi adına bir ''FON'' oluşturmak çok faydalı olacaktır...

1.. doğuma  kadar geçen sürede oluşturulacak FON vasıtası ile doğum anında ve sonrasında meydana gelen harcamaları karşılamak ve harcamaların büyüklüğü karşısında şok olmamak için

2.. yeni üye için emeklilik hesabı oluşturmak

3.. yeni üye için okul dönemi için hesap oluşturmak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Uzuuuuunnn bir maratona başlıyorsunuz.. hamilelik dönemi ve testler of... 1 li 2li 3 lü test var... dovn sendromu testi ve gen testlerini unutma...

sonunda hiçbiri aklında kalmıyor eline bebeği verdiklerinde hiçbirşeyi umursamıyor ve mutluluktan uçuyorsunnnkiii taaaki bez mama bilumum ekstralar çıkana kadar  :2funny: :2funny:

Sağlıklı ve analı babalı büyüsün şimdiden...  :nazar: :nazar: :nazar:

Ortağım 2 ay önce ilk çocuğa sahip oldu, İlk dediğiniz gibi o testlerde çok stresliydi, doğumdan sonraki 1 ay da hiç rahat değildi ,Şimdi nispeten daha iyi. Ama baba olduktan sonra tanıyamıyorum onu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sen bunları böyle yazarsan sittin sene Başbakan'ın 3 çocuk muhabbetini tutturamayız biz :D alıştıra alıştıra söylesen? :D

kim yapıyorki bunları biz yapalım :)

yapın 3 çocuk gitsin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen, biz de 2. de yaptırmadık.

Bu arada bazı doktorlar duyuyoruz Istanbul da hiç gerek olmadığı halde amino sentez testini yaptırıyorlarmış . Aman tuzaklara dikkat.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer testlerde bebeğin down sendromlu olma ihtimali varsa sonucu kesinleştirmek için yapılan bir test. Gebelik sırasında çocuğun içinde yaşadığı sıvıdan bir örnek alınıp teste tabi tutuluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son zamanlarda duyuyorum, buna defansif tıp deniyormuş, her türlü testi yaptırmaya yani... Doktorlar kendilerini sağlama alıyorlar, sadece bebek ve doğum için değil, genel olarak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beyefendiler, hanımefendiler.... Herşey için (aktarılan tecrübe ve tebrikler) tekrar teşekkür ediyorum.

neymiş bu iş yaww... olması masraf, doğması masraf, kakası masraf, yemesi masraf, büyümesi masraf...

doğana kadar bi dert, doğduktan sonra ayrı dert...

büyütene kadar ayrı, büyüdükten sonrası başka bir sorun...

fon mon paklamaz bizi, masraf diz boyu...

bizi büyütenler iyi büyütmüşler valla... gözüm korktu doğrusu.

amannn, hayırlısıyla olur gider inşallah....

:D

bu arada alıyorum bilgileri, tepkisiz kaldım sanmayın. biraz dumur var bugünlerde sadece... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Okan, sakın bunları hanımın yanında konuşma. Zaten çok hassas oluyorlar bir de yok test yok sentez felan boşu boşuna strese sokmayasın, sokanıda yanında koymayasın. Sonra sen çekersin 9 ay :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Okan, sakın bunları hanımın yanında konuşma. Zaten çok hassas oluyorlar bir de yok test yok sentez felan boşu boşuna strese sokmayasın, sokanıda yanında koymayasın. Sonra sen çekersin 9 ay :D

abi şimdi mi söylenir o...

beraber okuyoruz deminden beri... :D

yandık desene... hehee

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdiden hayırlı olsun,Allah elinie-kolunuza aldığınız günleri göstersin,tabiki diğer anne-baba adaylarına da....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiç moral bozmaya gerek yok.

bizim zamanımızda bu tür testler mi vardı. Hepimiz sağlıklıyız şükür.

bunlar sadece olasılık, olma ihtimali var, kesin olacak diye birşey yok.

Allah sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip etsin.

bu arada öğrenecek çok şey varmış, ileri de sizlerden destek alacağız anlaşıldı :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

gecen gun b...ktan yere 60-70 lira verdim :) tuvalet kagidi, hazir bez, islak mendil vs vs :) hepsi b...k icin dikkat ettiysen : D

Kardeşimin bebek bezlerini annemin yıkadığı günleri hatırlıyorum.Sanki o zaman daha az masraf vardı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Kadir. Buğra'nın bezlerini çöpe atmıyorsun değil mi? Yazık etmeyin o bezlere.

Bezi altından aldıktan bohça gibi toplanıyor ya. 3 litrelik bir tencereye damıtılmış su doldurup 2 tane bezi tencerenin içine atıp 20 dakika orta harlı ateşte kaynatın. 30 dakika buzdolabında dinlendirdikten sonra tülbentten süzdüğünüz suyu sabah akşam aç karnına için. Her derde devadır. Hadi afiyet olsun ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadir. Buğra'nın bezlerini çöpe atmıyorsun değil mi? Yazık etmeyin o bezlere.

Bezi altından aldıktan bohça gibi toplanıyor ya. 3 litrelik bir tencereye damıtılmış su doldurup 2 tane bezi tencerenin içine atıp 20 dakika orta harlı ateşte kaynatın. 30 dakika buzdolabında dinlendirdikten sonra tülbentten süzdüğünüz suyu sabah akşam aç karnına için. Her derde devadır. Hadi afiyet olsun ;)

Sabah sabah midem alt üst oldu :D Evlilik bu kadar mı kötü bir müessese ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...