Jump to content

Baba oluyorum...<okkko>

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

o 3 kızı olan değil miydi :D

Benim 3 ablam varda, babam emeklilikte başladı namaza, sanırım buna güvendi :D

Okan hadi hayırlısı olsun

Ama sen varsın arada, sevabı eksiltiyorsun maalesef. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 201
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

35

• okkko

20

• Xman

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Babaya düşkün olmaları konusunda haklısın, bizimki daha 4,5 aylık ama şimdiden başladı babayı seçmeyi :D

Yavaş gel Yunus :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizimki azı dişlerini çıkarıyor 3-5 gündür çok keyifsiz, çok üzülüyoruz bu haline :( umarım bir an önce çıkar şu dişlerde bebişimiz rahatlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

ooo okko kız babası oluyomuş.hayırlı uğurlu olsun.yeni bir sevgilin olacak demekki.

biz bu aralar diş sıkıntısını bile mumla arar olduk.sanırım 2 yaş sendromuna giriyoruz :((

altını açmaya teşebbüs ettiğimde kolu bacağı kırılmış gibi ağlamaya başlıyor.

pazartesiden beri krizlerdeyiz. işi gücü bıraktık hanfendinin istekleri anında yerine gelsin diye koşturuyoruz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şöyle bi tanesi bi patlasa rahatlıcak kızcağız.. :(

Asıl sıkıntı ondan sonra başlıyor Yunus, 3 yaşı bitene kadar sürekli diş sıkıntısı çekecek kuzucuklar maalesef :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

kesinlikle dertleriyle beraber büyüyolar.her günleri çok zor.tabi bir o kadarda güzel :))

her sürecin bigün biteceğini bilerek sabretmek en iyisi:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yazdıklarınızı okuyorum da, yandık diyorum... doğmadan sert, doğunca sert, büyürken dert, büyüyünce başka bi dert. yandık ki ne yandık... :D

cenneti isterim yani bu kadar dertten sonra... :D hele 3 kızı büyütebilen zaten girsin direk cennete...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz de Mert İsmail ile 2 yaş krizindeyiz :D Gece kalktığında 10 saniye içinde suyu hazır olmazsa alt ve üst komşularımız dahil hepimiz uyanıyoruz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Biz de Mert İsmail ile 2 yaş krizindeyiz :D Gece kalktığında 10 saniye içinde suyu hazır olmazsa alt ve üst komşularımız dahil hepimiz uyanıyoruz :D

biz çok erken başladık yaa.biz eğer istediği bişeyi yapmazsak kafasını gidip bi yerlere vuruyo.vuracak bi yer bulamazsa kendi eliyle vuruyo :)

kii zaten babamız sağolsun istediğini yapmamak gibi bi lüksümüz yok sayesinde.

ne istese tamam prensesim diyo:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O konuda ben Selim'e de Mert İsmail'e de fazla taviz vermiyorum ama dediğin tarzda davranan çok çocuk var çevrede, bizim bir arkadaşımızın oğlu da öyle istediği olmazsa veya ilginin onda olmadığını anlarsa kafasını vuruyor yere

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çocuk milletiyle zıtlaşmamak lazım :)

Zıtlaşırsam annesine yanaşır diye korkuyorsun tabiii :D :D şu çocuk milleti neler yaptırıyor insana :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Ha Annesi ha babası farketmez zaten Abi. Ben işin şakasındayım. Sağlığı yerinde olsun da gerisi teferruat..

farketmez olurmu yaa.ben resmen kıskanıyorum artık Buseyle babasının ilişkisini.babasını durup durup öpüyo hemde koklayarak öpüyo arkasındanda ohhh diyo.anneni öp diyince basıp gidiyo.bi de şimdi yeni çıktı anne annee diye sesleniyo ben bakınca gözlerimin içine bakarak babasını öpüp ohhh diyo :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi de şimdi yeni çıktı anne annee diye sesleniyo ben bakınca gözlerimin içine bakarak babasını öpüp ohhh diyo :))

vay vay vay, kime çekti acaba :) :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...