Jump to content

Baba oluyorum...<okkko>

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 201
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

35

• okkko

20

• Xman

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Allah herkese analık ve babalığı tattırsın.Her nekadar kimi zaman çok zor olsa da dünyanın en güzel duygusu.ben bu duyguyu askerde iken tatmıştır.izine geldim ve oğlumu 36 saat görüp geri dönmüştüm.4 ay sonra askerlik bitince dolayısa hasret giderdik....şimdi 21 aylık koca adam oldu.Allah kimseyi evlatları ile imtihan etmesin kimseye acılarını göstermesin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam sanırım sizin çocuk için nania isofixli oto koltuğu almıştınız, 21 aylıkken de rahtaça sığıyormu çocuk koltuğa, bizde aynı koltuğu aldık çocuk şimdi 14 aylık, acaba ne zaman kadar kullanabilir diye düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer minyon tipli ise 4 yaşına kadar sığıyor :D

Kilo yokda boy maşallah, kendinden 5 ay büyük erkek kuzeninden daha boylu kerata :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kilo yokda boy maşallah, kendinden 5 ay büyük erkek kuzeninden daha boylu kerata :D

O zaman seyahat sırasında ayaklarını senin omuza atar :D Selim son zamanlarında öyle yapıyordu , bir bakıyordum omuzumda bir ayakkabı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim sağ ön koltuk boş oluyor genelde, aracı hangimiz kullanıyorsa diğeri arkada çocuğun yanında oturuyor, o ndenle sağ ön koltuğu olabildiğince ileri alıp ayaklar için rahat bir alan bırakabiliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben koltuğun yerini  değiştiriyorum belirli aralıklarla da ondan bazen arkamda oluyor. Deride sürekli aynı yerde olması zarar verebilir diye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bize doktoru sağ arka dediği için ilk günden beri o şekilde kullanıyoruz...

Sağ arka, sürücünün rahat görebilmesi veya gereğinde müdahalesi için önemli sanırım. Tıbbi bir zorunluluk olduğunu pek sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bize doktoru sağ arka dediği için ilk günden beri o şekilde kullanıyoruz...

neden sağ arka dedi ki doktorunuz Ahmet ?

ben sol arkaya koyuyorum koltuğu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neden sağ arka dedi ki doktorunuz Ahmet ?

ben sol arkaya koyuyorum koltuğu.

Sol taraf yola baktığı için, kazalarda darbe alma oranı sağ taraf göre oldukça yüksekmiş, ayrıca iniş binişler de de sol taraf yola baktığı için tehlike söz konusu olabiliyormuş, kesinlikle sağ arka diye vurguladı ısrarla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sol taraf yola baktığı için, kazalarda darbe alma oranı sağ taraf göre oldukça yüksekmiş, ayrıca iniş binişler de de sol taraf yola baktığı için tehlike söz konusu olabiliyormuş, kesinlikle sağ arka diye vurguladı ısrarla.

Hımm..

Bizim sol arkaya koyma nedenimiz annesinin sağ önde oturuyor olmasıydı.

Demekki bundan sonra neymiş..

Koltuk sol arkaya konacakmış  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çocuğu kesinlikle arkada yalnız bırakmanızı önermem. Kardeşim bayramda mersinden dönerken ikiside öne oturuyorlar, çocukta arka koltukta uyuyor, bi süre sonra bi bakıyorlar çocuk koltuğu boş, hemen panik oluyorlar, bi bakıyorlarki bizim yeğen kemeri çözüp koltuktan inmiş arka yerde sürünüyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okan tebrik ederim, iyi haberlerini bekliyoruz :)

mazdacı olacağı kesin bizim oğlan arabanın anahtarını eline almadan evden çıkmıyor, ortalığı yıkıyor hele bi elinden al, hın hın diye önden önden buluyor arabayı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet şu anda rahatca sığabiliyor.tahminimde maksimum  1.5-2  yıl daha kullanırız.şöyle ki yeğenim 4 yaşında iken rahatlıkla bindirmiştik.ama güvenliği için fazla da zorlamamak lazım kilosu tuttu mu büyüğünü almak lazım ;) ;) ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben sol arkada kullnıyorum.eşim de sağ arkada oluyor.sol arkaya koyma nedenim koltuğu biraz geride kullandığım için hanımı arkada kıstırıp germeyelim diye.ne de olsa içişleri bakanını rahat ettirmek lazım yoksa halimiz yamandır :D :D :D :D :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 yaşına kadar kullansak yeter zaten, daha sonraki kilolarda isofix olayı yok diye biliyorum, artık o zaman bakarız yenisine :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...