Jump to content

Satılık Mazda 323 HB 1.6 16v (BG-B6) Daha Temiz Ve Orijinali Dünyada Yok

Srkn

Tavsiye Edilen Mesajlar

hocam hayırlı müşteriler...anlayamadığım bir şey var. tesisat istenirse üste + fiyat eklenerekte verebilirim müzik tesisatı 8.000 tl demişsin.yani toplam 24.500 tl. yanlız bu konuda tesisat 6.500 tl yazıyor...benim biraz aklım karıştı şimdi :krrsz::)

http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,16682.msg316441.html#msg316441

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 40
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

valla benimde şuan imkanım olsa 2. araç olarak güzel bi mazda bulup toplarım 30 sene saklarım.klasik olur banada  büyük keyif verir  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla benimde şuan imkanım olsa 2. araç olarak güzel bi mazda bulup toplarım 30 sene saklarım.klasik olur banada  büyük keyif verir  8)

aynı yapıya sahibiz el emeği olucak ömürlük olucak hafta sonu keyiflendiricek :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam hayırlı müşteriler...anlayamadığım bir şey var. tesisat istenirse üste + fiyat eklenerekte verebilirim müzik tesisatı 8.000 tl demişsin.yani toplam 24.500 tl. yanlız bu konuda tesisat 6.500 tl yazıyor...benim biraz aklım karıştı şimdi :krrsz::)

http://www.mazdaclubtr.com/index.php/topic,16682.msg316441.html#msg316441

Tesisatımı komple söktüm uygun fiyata foruma bu akşam ekleyeceğim hepsini..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serkan keyif adamı, cidden satmaya niyeti yoktur, kopamıyordur arabasından... Mazda3üde aldı keyifleri ikiledi malum...

Yok be kadir bizim keyfimizden ne olur :) Adamlar hiçbir yeri çalışmayan 300.000 deki çöp olmuş 323 lere 8 9 istiyorlar bende 15.in altında istersem o çöplere saygısızlık etmiş olurum dedim kendi kendime :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok be kadir bizim keyfimizden ne olur :) Adamlar hiçbir yeri çalışmayan 300.000 deki çöp olmuş 323 lere 8 9 istiyorlar bende 15.in altında istersem o çöplere saygısızlık etmiş olurum dedim kendi kendime :)

abi istemekte sorun yok hadi şansına satanda olur da 15bine de 99 astina kasa veriyolar sanki tabiki eleştirmiyorum bir aracın fiyatı sahibinin gözündeki değer kadardır ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Elimde olanı ben Kavanozlayabilirim sanırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

neden olmasın :) :)

Hani geyiklerin, köpeklerin içini dolduruyorlar duvara asıyorlar ya.Bende motoru söküp yarısı bir tarafta yarısı diğer tarafta asarmışım apartman duvarına :) .Bizde ne fantazi yaptık. Şaka bir yana ama Serkan'nın araç harika, umarım değerini bilen birisi alır en yakın zamanda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

serkan senin araba kız gibi 1 hafta satılık ilanıyla dolaş  kesin arayanlar çıkar..

çıkan çoktur abi bi ara sahibinden de en kısa sürede en çok bakılma rekoru kırmıştı 323hb ler arasnda
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çıkan çoktur abi bi ara sahibinden de en kısa sürede en çok bakılma rekoru kırmıştı 323hb ler arasnda

Aslında paraya kıyıp (130 küsür lira galiba) ana sayfa vitrin ilanı yapıcan benim arabayı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...