Jump to content

Kızım doğdu

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

herkese selam arkadaşlar.

bu akşam itibariyle kız babası oldum.en çokta normal doğum olmasına sevindim gayet sağlıklı doğdu.bizim tabirimizle herşey 10 numara şuanda.şimdi eve ihtiyaçları almaya geldim.gelmişken konuyu açtım.birkaç gün foruma giremiyebilirim.evin halini tahmin edersiniz :D    çocuk bekleyen herkesi şimdiden kutlarım.çok garip bi duygu.binbir surat oldum bugün.güleyimmi ağlıyımmı anlamadım. ???  şimdiden herkese selam.görüşmek üzere :)

Edit: Başlık imlası...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün çok sevindim abi minik ece göremesede şimdiden onun için : hoşgeldin yağmur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gözünüz aydın. Allah analı babalı, uzun ömürlü, hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin sizlere...

bizim 8 ay nasıl geçecek bilmiyorum artık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

allah analı babalı büyütsün

bu arda geç bi kenara güzel güzel mutluluktan ağla hayatta mutluluktan ağlamaya değer çok az şey var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun.

Doğum olayını atlattın ama asıl bundan sonra başlıyormuş :)

Kadir iyi bilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun.

Doğum olayını atlattın ama asıl bundan sonra başlıyormuş :)

Kadir iyi bilir :D

Aynen öyle :D Hamilelikte sıkıntı çektiğini ( tabii ciddi olanlar değil normal sıkıntılardan bahsediyorum ) söyleyen kadınlara " Doğumdan sonra keşke biraz daha içeride kalsaydı diyeceksin" derler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah. :)

Can Bebe bezleri yeni doğan bebekler için en ideali. Diğer markalara fazladan para ödemene gerek yok. Günde 7-8 kere alt değişeceksiniz ilk zamanlar :D Bir de ebat olarak diğer markaların yeni doğanlar için sattıklarının ebatları biraz daha büyük. Can Bebe biraz daha küçük ebatlı ve daha ucuz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...