Jump to content

Kızım doğdu

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar herkese iyi dilekleri için teşekkürler.

gökhan abi ismini ece düşünüyoduk.dün hava baya yağmurluydu.rahmet anlamında yağmur koyalım dedik.

bebek bezi için familia düşünebilirim :D  kadir abinin avatarı yeter.geceleriuyuyamıcam evet bende bol bol foruma girerim nabıyım >:D  fotoları çekiyorum güzel olanları paylaşırım.şimdilik görüşmek üzere.

edit:hastaneden çıktık evdeyiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar herkese iyi dilekleri için teşekkürler.

gökhan abi ismini ece düşünüyoduk.dün hava baya yağmurluydu.rahmet anlamında yağmur koyalım dedik.

bebek bezi için familia düşünebilirim :D  kadir abinin avatarı yeter.geceleriuyuyamıcam evet bende bol bol foruma girerim nabıyım >:D  fotoları çekiyorum güzel olanları paylaşırım.şimdilik görüşmek üzere.

edit:hastaneden çıktık evdeyiz.

hadi bakalım geçmiş olsun risk atlatıldı sağ salim eve dönüldü :) bende hemen ilk mesajımı editliyim kim bilir belki yıllar sonra forumu ziyaret eder ve mesajları okuma şansı bulur :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkese teşekkürler.

evet yunus saçlı doğdu bizimki maşallah.birde kırkı çıkmadan hasta olmazsa çok iyi.dün 6 saat uyudu çok zor uyandırdım sarılık uyku yaparmış biraz korktum.şimdide beşiğinde bi türlü uyumuyo.bugün göğsüme yasladım 2 saat çok rahat uyudu.alıştı bana heralde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen dediğiniz gibi ama 2-3 saatten daha kısa sürede emiyor.hatta yarım saate bile düşebiliyo.bazen süreyi uzatmak için serçe parmağımın boğum yerini veriyom emermiş gibi kandırıyom zamandan kazanıyom.yunus bi foto atıyım gözlerine bi bak sarı gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu bez normal bezlerden daha yumuşak ve azcık daha pahalı

biz Ece İlayda'ya (kızıma) ilk 1 ay prima yenidoğan 2 aydan 7 aya kadar premium care 7 aydan itibaren de prima aktif bebek kullanıyoruz mutluyuz pişiksiziz  :tey: :tey: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önceden aldığımız için şuan molfix var.babam çocuk daha doğmadan bi sevinçle gidip 2 ay yetecek bez almış.bu arada ece isminden vazgeçtik.yağmur oldu ismi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...