Jump to content

Cd Calar Bozuldu Yardım

clowngod
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

rx8 in cd calari bozuldu yurt disinda yasiyorum rusya serviste komple panelin degismesi gerektigini soylediler (klima kontrol vs..) bununda fiyati 850 900 ytl civarinda sadece cd calari tamir ettirme sansimiz yokmu acaba ? bilgisi olan varsa yardim lutfen sadece cd calarin tamir i oluyorsa o isi yapan i aricam cunki yurt disinda zor oluyor dil bilgisi yeterli olmadi icin bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

rx8 in cd calari bozuldu yurt disinda yasiyorum rusya serviste komple panelin degismesi gerektigini soylediler (klima kontrol vs..) bununda fiyati 850 900 ytl civarinda sadece cd calari tamir ettirme sansimiz yokmu acaba ? bilgisi olan varsa yardim lutfen sadece cd calarin tamir i oluyorsa o isi yapan i aricam cunki yurt disinda zor oluyor dil bilgisi yeterli olmadi icin bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler...

Bozuldugunu kesin ogrenme sansiniz varmidir  bir turk elektrikcisi baksin derim .. Nevsky 49 eserimdir , tribunal barin, kanyushenniy dvorun zamaninda gediklilerindendim  .. selamlar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bozuldugunu kesin ogrenme sansiniz varmidir  bir turk elektrikcisi baksin derim .. Nevsky 49 eserimdir , tribunal barin, kanyushenniy dvorun zamaninda gediklilerindendim  .. selamlar.

evet cd calmiyor takinca geri cikariyor kesin bozuk :) turk elektrikci bulsam :) varsa burdan bi adres gideyim :) bilgidin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lens tozlanmıştır mekanizmanın yağı kurumuştur muhtemelen ama bu cihazlar çok hassas oluyor bilen birinin bakmasında fayda var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cd takinca ceviriyor cd yi asiri bi sesle  2 3 kere sonra cikartiyor 1 2 3 4 5 6 butun hepsinde ayni  oynatici gozu bozulmus dediler komple panel degisimi dediler de o cok pahali oluyor yani sadece mekanizmayi sokup teyip kismini degisttirme sansimiz varmi Turkiyede ? orda varsa burda da vardir o bakimdan :) onun hakkinda bilgi almak istedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saint-petersburg(Rusya) da rx8 le ilgilenen bi yer var oraya goturdum aracin kokpiti soktu :) bakti bozulmus dedi degistirmemi istersen 900 ytl civarinda dedi cunki komple panel cd calarin oldugu panel klima kontrol duymeleri 

daha nasil anlatayim bilmiyorum  :)) klimanin hava ufledigi yerle :) vites arasindaki o  koca yer butun zimbirtilar tek bi parca soktu gosterdi bu boyle degisiyor dedi :):) hayir tr de olsa sadece sc calari tamir edilir gibi geliyor :) killandim adamdan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu CD çalarlar sonuçta Mazda'nın ürtetimi değil Panasonic v.b. gibi bir markanın. Türkiye de servis söküp ilgili markanın servisine gönderip yaptırıyor. Aynı şeyi neden Rusya da yapmıyorlar ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...